Relansare Fips.ro

Luna aceasta FIPS SRL a relansat site-ul www.fips.ro, unde puteti gasi informatii despre solutiile complete pe care FIPS le ofera si anume sistemele de securitate: supraveghere video, alarme de imobil, alarme auto.

Fips.ro Pe site in pagina principala gasiti promotii pentru sistemul de supraveghere, dar si pentru alarmele de apartament si alarmele de imobil, pe langa cele mentionate, oferta speciala include si kitul videointerfon color Comax, dar si o promotie pentru porti Benica Italia.

Expertiza principala a echipei FIPS este de a oferi solutii specifice si personalizate conform nevoilor de securitate ale clientilor.

Firma FIPS este autorizata pentru instalarea sistemelor de securitate si activeaza pe piata din Romania de 14 ani.

Iar Viziunea FIPS este de a oferi servicii de securitate de inalta calitate, avand o actiune dinamica, pozitiva si axata pe inovare.

In felul acesta FIPS alege sa devina prima alegere a clientilor.

“Misiunea noastra la FIPS este de a fi un partener pe termen lung pentru toti clientii nostri, oferind o gama completa de servicii de securitate la standarde ridicate. Standardele ridicate se aplica fiecarui aspect al activitatii noastre: servicii si produse de calitate, inovare constanta in ceea ce priveste produsele, solutii alternative sau personalizate nevoilor specifice ale clientilor nostri”,  declara Sorin Filip, Directorul general al FIPS.

Daca promotiile afisate nu sunt elocvente pentru nevoia dumneavoastra de securitate, tot pe site puteti solicita o oferta personalizata utilizand butonul Cerere de Oferta, iar specialisti nostri va vor raspunde prompt.

Consultati www.fips.ro si comandati una din promotiile afisate pentru instalartea unui sistem de supraveghere video, a unei alarme de apartament, imobil, montarea unui videointerfon color Comax, sau a unor porti Benica.

Pe langa aceste oferte promotionale, consultantii FIPS va pot construi oferte personalizate fie in urma solicitarii acestora direct pe site prin completarea Cererii de Oferta sau contactandu-ne direct.

www.fips.ro
cristina@fips.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *