Relansare bledea.eu

Site-ul de servicii multimedia bledea.eu a primit o noua infatisare. Primavara i-a adus o interfata mult mai jucausa si mai usor de utilizat.

bledea.eu logoCreatiile video, foto si audio sunt upgradate, iar partea de design (grafica) s-a diversificat. De la materiale de print pana la un simplu banner online, serviciile bledea.eu vin sa-ti ofere exact ceea ce-ti doresti.

Modificari au existat si la identitatea vizuala a bledea.eu.

Logo-ul a fost ajustat dupa noile trend-uri in materie de culori web, iar prospetimea si relaxarea folosite in customizarea site-ului te invita sa te ratacesti cateva minute prin paginile platformei.

Bledea.eu nu inseamna doar un simplu site de prezentare, ci reprezinta un mijloc de interactiune.

Platformele sociale existente in structura site-ului iti dau posibilitatea sa cunosti omul din spatele conceptului bledea.eu.

In universul virtual al site-ului bledea.eu vei gasi insirate toate abilitatile mele, conditiile in care putem colabora, precum si o consistenta sectiune de exemple care sa-ti destainuie abordarea mea profesionalo-creativa. In unele situatii iesirea din tipare este un lucru necesar, asa ca nu dau inapoi in fata viziunilor noncomformiste.

Daca ai citit pana la capat acest comunicat si consideri ca nu respecta standardele din manualele de PR, sa stii ca ai dreptate. Bledea.eu isi propune sa creeze imaginea, astfel ca suprapunerea peste o matrita va fi evitata cat mai des cu putinta.

Daca vrei sa afli mai multe despre serviciile de grafica, video, foto, audio si PR pe care le ofera bledea.eu intra pe www.bledea.eu.

De asemenea poti trimite un mail la comenzi@bledea.eu pentru a cere mai multe informatii. Totodata ma gasesti si pe Facebook, Twitter sau LinkedIn.

BLEDEA.eu creator de imagine
Daniel Bledea
www.bledea.eu
comenzi@bledea.eu

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *