Redesign website BBC

Noile versiuni ale site-urilor vor avea un design imbunatatit si vor include mai multe fotografii, urmand sa aiba si capacitatea de a rula continuturi video prin intermediul unor playere incorporate in continutul paginilor.

A doua etapa de modificare a site-urilor va avea loc tot in cursul acestui an si se refera la continuarea imbunatatirii design-ului si functionalitatii site-urilor.

BBC reface site-ul www.bbc.co.uk cu ajutorul programatorilor pentru a oferi utilizatorilor posibilitatea de a-si controla mai bine experientele online.

Playerul media incorporat este realizat special pentru a putea pune la dispozitia utilizatorilor cele mai bune continuturi video si audio ale BBC in cadrul paginilor de informatii, a cuprinsului stirilor si pe site-ul sportiv.

Instrumentul le permite internautilor sa urmareasca videoclipuri pe pagina unde citesc materialele si nu intr-o fereastra pop-up separata.

BBC a precizat ca reactiile generate de eforturile sale de modificare a site-urilor de pana acum au fost incurajatoare, de zece ori mai multe persoane urmarind clipurile incluse in cadrul materialelor decat pe cele care ruleaza in playere separate.

In plus, BBC va apela la optiuni speciale care sa permita maximizarea impactului pe site a principalelor stiri si programe in randul audientei.

In plus, versiunile mobile ale site-urilor de stiri si sport ale BBC au fost refacute la inceputul acestei luni, in scopul imbunatatirii experientelor utilizatorilor si vor continua sa fie dezvoltate pe parcursul anului.

“Acesta este inceputul unui program destinat improspatarii site-urilor noastre si a introducerii de noi design-uri si optiuni in cadrul serviciilor noastre
. Toate schimbarile pun accentul pe continuturi de calitate, subliniind reputatia pe care o avem in ceea ce priveste stirile de ultima ora, acoperirea pe care o asiguram in direct evenimentelor sportive si analizele jurnalistilor nostri”, a declarat Pete Clifton, director pentru dezvoltare editoriala in jurnalism multimedia in cadrul BBC.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *