Redesign SigmaNET.ro

“Dupa cum ati putut observa, de o saptamana, prima pagina a site-ului www.SigmaNET.ro, s-a reinvetat, a prins culoare si a incercat sa se evidentieze mai bine in fata celor care ne viziteaza zi de zi”, a declarat Bogdan Socol managing partner SigmaNET.

Magazin online sigmanet.ro logoDaca pana acum, am anuntat lansari de servicii noi pentru clientii nostri, acum va comunicam ca SigmaNET.ro are de cateva zile o noua pagina principala, mai adaptata pentru cerintele tuturor celor care ne acceseaza zilnic site-ul, cu mai multe promotii si oferte.

Noua Pagina Principala este acum mai ordonata, cu un design aerisit, mai bine structurata, clientii pot ajunge mai usor astfel la informatiile de care au nevoie.

Am incercat sa imbinam cat mai bine noutatile, promotiile si ofertele noastre cu avantajele pe care le au clientii cumparand de la SigmaNET.

Odata cu redesign-nul paginii de start, zona de promotii a primit o greutate mai mare, fiind prezentate oferte speciale din trei categorii diferite care se afiseaza in functie de cautarile facute de vizitator.

De asemenea sunt evidentiate si lichidarile de stoc, pentru a afla mai repede ce se poate cumpara la super preturi, SigmaNET avand de multe ori produse cu discount-uri si de 70-80%.

Serviciile exclusive SigmaNET, Garantie pe Viata (www.sigmanet.ro), Zero Pixeli Morti (www.sigmanet.ro), Pick Up and Return (www.sigmanet.ro), 30 Zile Timp de Razgandeala (www.sigmanet.ro), au acum o zona speciala mult mai vizibila cu link-uri care duc la informatia de care au nevoie clientii sa inteleaga aceste avantaje competitive mai bine.

Cei pasionati de noutati din lumea IT-ului au si ei o zona dedicata cu ultimele articole scrise pe blog, care acum sunt evidentiate inca din prima pagina a site-ului. Pe blog puteti gasi de la cele mai noi produse lansate pana la concursuri sau diferite campanii de fidelizare pentru clientii SigmaNET.

“In speranta ca noul homepage este acum pe placul mult mai multor vizitatori, fie ei clienti sau nu, dorim sa stim care sunt opiniile lor, orice sfat sau idee de imbunatatire fiind bine venite pe adresa noastra promo@sigmanet.ro, mai declara Bogdan Socol managing partner SigmaNET.

Elena Boeru
Manager Marketing/PR
promo@sigmanet.ro
http://www.sigmanet.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *