Redesign estetic la clinica de estetica Cosmedica.ro

Dorindu-si un site cu o estetica mai placuta, s-a relansat noua versiune a site-ului de chirurgie estetica www.Cosmedica.ro, un site de prezentare ce doreste sa fie o sursa bogata de informatie dedicata chirurgiei plastice si chirurgiei de reconstructie prea putin reprezentata in Romania in mediul online.

Clinica Cosmedica

Cu un aspect modern si intr-un ton profesional, site-ul prezinta descrieri complete pentru fiecare procedura in parte, realizate intr-un limbaj pe intelesul vizitatorilor si redactate de medicii cu experienta din echipa Cosmedica. Intentia este aceea de a pregati viitorii clienti astfel incat acestia sa poata face alegeri bine informate.

In spatele clinicii si a site-ului de prezentare Cosmedica se afla o echipa de chirurgi capabili, inclusiv cu peste 30 de ani in domeniul reconstructiei mainii (recunoscuta si acreditata de Federatia Europeana a Societatilor de Chirurgia Mainii (FESSH), ce se bazeaza pe o experienta vasta in domeniul chirurgiei plastice si de reconstructie.

Situata in Baia Mare, clinica reprezentata de domeniul www.Cosmedica.ro se afla in topurile din domeniu cu o serie lunga de recenzii pozitive din partea pacientilor satisfacuti de rezultatele operatiilor efectuate de catre echipa de specialisti.

Sprijniti de tehnologie medicala de ultima generatie, preturile sunt atuul principal al clinicii ce pune un mare accent pe calitatea  serviciilor oferite, operand dupa cele mai noi tehnici de peste hotare si cu echipamente de ultima ora ce garanteaza rezultatele fiecarei interventii in parte.

Cosmedica pune pe primul loc comunicarea cu potentialii clienti, oferind consultatii si consiliere la sediu sau chiar prin telefon in cazuri speciale.

Pentru fiecare pacient in parte se analizeaza situatia in functie de criterii ce tin de varsta, starea de sanatate, conditia fizica si alte detalii specifice pentru fiecare interventie in parte, alegandu-se cea mai buna strategie, la cel mai accesibil pret.

Serviciile oferite acopera tot spectrul operatiilor plastice, de la chirurgie strict estetica precum augmentarea sanilor sau remodelarea feselor, la chirurgie reconstructiva si inlaturarea alunitelor inestetice.

Toate procedurile sunt efectuate de catre echipa www.Cosmedica.ro, echipa cu vasta experienta in domeniu, la cele mai bune preturi din domeniul de activitate.

Intrebari si raspunsuri online pe Cosmedica.ro

Site-ul de prezentare al clinicii este conceput astfel incat potentialii clienti sa aiba ocazia sa citeasca in detaliu informatii despre fiecare procedura si sa poata clarifica orice nelamurire direct pe site, prin formularul de adaugare a comentariilor sau prin email, pentru confidentialitate maxima.

In functie de fiecare caz in parte, un medic chirurg estetician al clinicii raspunde cu o evaluare estimativa a tipului de procedura/proceduri necesare si al pretului total al acestora.

Astfel, de exemplu in situatia de marirea sanilor, potentialii pacienti pot alege intre marirea cu implanturi sau noua procedura de marirea sanilor cu grasimea proprie, procedura mini-invaziva (fara operatie) ce utilizeaza celulele stem, baza in medicina regenerativa.

Sectiunea Video:

Alaturi de procedurile de chirurgie plastica sau cosmetica medicala, in Galeria Video se pot urmari interviuri cu Dr. Costache Chertif.

Acreditari si experienta:

La ora actuala in numar de cinci, inca de pe prima pagina utlilizatorii pot vedea o parte din acreditarile de specialitate atat din Romania cat si din strainatate: Federation of European Societies for Surgery of the Hand, Societatea Internationala de Chirurgie Plastica Regenerativa – ISPRES, Societatea Internationala de Chirurgie Plastica si Estetica – ISAPS, Societatea Romana de Microchirurgie Reconstructiva, Asociatia Chirurgilor Plastici din Romania – ACPR. Aceasta zona are rolul de a ajuta utilizatorii de a intelege standardele clinicii, prioritatea fiind insa comunicarea cu potentialii pacienti.

Cosmedica – o clinica la dispozitia pacientilor in orice perioada a anului.

Atipic pentru alte clinici, in pagina de Contact, se mentioneaza programul de 24/24, clinica preluand si situatiile de urgenta (arsuri, interventii chirurgicale ce tin de traumatologie si reconstructie).

Despre Clinica Cosmedica

Cu un program non-stop, prin echipa condusa de Dr. Costache Chertif, la COSMEDICA se prezinta pacienti atat in stare cronica cat si de urgenta care solicita interventii pentru chirurgia mainii, chirurgie plastica si reconstructiva, microchirurgie, arsuri si nu in ultimul rand, chirurgie estetica.

Dr. Chirurg Mihai Chertif
www.cosmedica.ro
Tel:0753042234

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *