Redesign AutoExpert.ro

AutoExpert.ro propune la un an de la relansare un nou concept grafic, care, impreuna cu celelalte elemente (continut, programare, aplicatii), contribuie la realizarea unei experiente unice pentru utilizator.

Auto ExpertAm considerat esentiala adoptarea unui design prietenos, prin aranjarea elementelor site-ului si stabilirea de legaturi intre acestea, astfel incat sa maximizeze sansa utilizatorului de a folosi site-ul cu succes.

Am folosit un layout simplu pentru a crea un site aerisit, functional, usor de utilizat, care faciliteaza legatura dintre continut si utilizator.

Odata cu noul design, informatia a fost ordonata intr-un mod logic si firesc: zona de Stiri si Teste auto a capatat o importanta mai mare, avand o vizibilitate si frecventa sporita astfel incat utilizatorii, in functie de interesul fiecaruia, sa aiba acces la continutul vast de informatii.

De asemenea au fost configurate dinamic sectiunile: Sfaturi utile si Dotari standard si optionale, astfel incat utilizatorii sa aiba afisate elemente noi la fiecare accesare.

Acest nou design prefigureaza lucrurile importante care vor urma, unul dintre ele fiind cresterea gradului de interactivitate cu utilizatorii, fie ca este vorba de clienti, consumatori sau parteneri.

Despre AutoExpert.ro

Prezent pe piata online din anul 2003, autoexpert.ro reprezinta un suport pentru utilizatorii care cauta informare completa, continut original si de calitate. Impreuna cu o echipa de jurnalisti specializati in domeniul auto, am dezvoltat un site serios, documentat si credibil, care ne-a ajutat sa aducem in mod constant utilizatori noi si sa-i fidelizam pe cei existenti.

Despre revista AutoExpert

AutoExpert este singura publicatie auto lunara realizata de o companie independenta avand un concept 100% romanesc. De 11 ani AutoExpert are rol inovator in media auto romaneasca prin generarea de concepte noi. In prezent, AutoExpert este singura revista auto cu rubrici constante de securitate rutiera si ecologie auto.

Informatii suplimentare si noutati privind revista AutoExpert sunt disponibile si in retelele sociale facebook (http://facebook.com/revistaautoexpert) si twitter (http://twitter.com/revautoexpert).

Daniela Florea
Marketing & PR
T. 0213485829
daniela.florea@autoexpert.ro
http://www.autoexpert.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *