Recompense YouTube

Utilizatorii britanici ai site-ului YouTube care publica online videoclipuri ce se bucura de o mare popularitate vor fi rasplatiti pentru efortul lor, urmand sa primeasca sume de pana la cateva mii de lire pe luna, au anuntat administratorii site-ului

laptop camera videoSumele ce vor fi incasate de utilizatorii YouTube – care pot ajunge la cateva mii de lire sterline – vor proveni din veniturile generate de publicitatea afisata in timpul rularii materialelor lor.

Acest procedeu a fost deja testat in Statele Unite si Canada.

Acest sistem de recompensare financiara este disponibil si pentru “creatorii unui continut popular si prolific”, au publicat online videoclipuri consultate de mii de curiosi in mod frecvent.

In plus, succesul unui videoclip nu trebuie sa fie singular, continutul respectiv trebuind sa fie urmat si de altele care sa se bucure de succes similar.

Site-ul YouTube, detinut de Google, nu a dezvalui procentajul din publicitate care va reveni utilizatorilor.

Intre timp, in Statele Unite, persoanele ale caror videoclipuri sunt vizionate in mod regulat de peste un milion de persoane castiga mai multe mii de dolari pe luna, a mai subliniat purtatorul de cuvant al You Tube.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *