Recomandari in ultimul weekend de septembrie

Pentru acest weekend va recomandam un model de CV evoluat, sub forma unui website, un program online amuzant cu care puteti desena printre stele, o aplicatie online de desen interactiva, o aplicatie pentru listari inteligente ale websiteurilor si un site unde puteti invata cum se pronunta cuvintele din intreaga lume.

www.hirecarmen.ro – website: model de CV evoluat.

Pentru cei ce vor mai mult decat un model de CV in format romanesc, european, american sau vor mai mult decat un CV generat automat de website-urile de joburi, le propunem o alternativa care s-ar putea sa-i ajute. Practic este vorba despre un intreg website care prezinta foarte eficient oferta de angajare: Ce am facut, ce calificari am, recomandari, pagina de contact si evident versiunule PDF sau Word ale CV-ului pentru a ajuta listarea sa si trimiterea la persoanele cu putere de decizie. Ca structura, website-ul poate fi un model minim pentru prezentarea unei companii.

Rule the Stars – desenati pe cer.

Un website interesant, cu un fond muzical menit sa va stimuleze imaginatia, care va permite sa realizati desene printre stele sau mai exact cu stele. Cei care nu reusesc din prima, au suficiente modele deosebite care va pot ajuta sa
realizati efecte speciale.

Imagination Cubed – aplicatie de desen interactiva.

In versiune scurta, am putea sa-l numim un “Paint evoluat”. Aplicatia online permite insa cu mult mai multe, plecand de la faptul ca desenele se pot realiza online in colaborare cu cel putin inca 2 utilizatori, pana la posibilitatea de a
vedea, ca intr-un film, toate liniile trasate. Grafica este excelenta, aplicatia fiind accesibila si pentru utilizatori cu calculatoare neperformante.

Print What You Like – listare inteligenta a paginilor web.

Este vorba de un editor online de pagini web gratuit care permite modificarea unei pagini vizual, in cateva secunde, astfel incat sa listati doar ce va intereseaza. Foarte usor puteti elimina reclamele sau alte imagini si text
nedorit, puteti mari anumite zone si multe alte posibilitati. In acest fel faceti atat economie de cerneala cat mai ales de hartie, contribuind indirect la salvarea naturii.

Pronunciation guide – cum se pronunta cuvintele.

O aplicatie interesanta si utila in acelasi timp pentu orice persoana care doreste sa afle cum se pronunta un cuvand dintr-o limba specifica, inclusiv cu exemplificare audio. La momentul actual sunt cuprinse 221 limbi, 353.549 cuvinte din care 1.499 cu pronuntare audio de catre 52 de vorbitori.

Va multumim pentru interes si va asteptam in continuare cu propuneri de aplicatii online si linkuri la adresa sorin@underclick.ro.

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *