Rechizite scolare online: lansare RechiziteleMele.NET

Cine suntem noi?

Noi suntem cei care vrem sa iti oferim un inceput de scoala perfect. Si o sa reusim cu ajutorul lui Tiro.

RechiziteleMele.Net logo
RechiziteleMele.Net

Tiro este personajul in jurul caruia am construit RechiziteleMele.Net, magazinul online specializat pe rechizite scolare, magzinul unde gasesti tot ce ai nevoie pentru scoala  de la caiete tip, vocabulare, acuarele, stilouri, creioane colorate, penare si ghiozdane, pana la manuale.

Abecedarul cat si toate manualele alternative sunt disponibile la comanda pe RechiziteleMele.Net.

De ce suntem deosibiti?

Pentru ca il avem pe Tiro si mai ales pentru ca la noi gasesti pixul Frixion.

Daca te numeri in primii 100 de clienti,  RechiziteleMele.Net vei primi un pix Frixion personalizat.

Frixion este un pix minune, cu cerneala termosensibila, care scrie, sterge si rescrie ori de cate ori ai nevoie. Cerneala dispare la temperaturi de +60 grade Celsius si reapare la -10 grade Celsius. Incearca si tu, scrie ceva, sterge si apoi pune hartia la congelator.

Scrisul va reaparea. Este distractiv, nu?

Am pregatit multe surprize pe www.RechiziteleMele.NET! Te asteptam!

Tiro si magazinul online www.rechizitelmele.net au luat nastere din nevoia parintilor de a gasi intr-un singur loc toate rechizitele si manualele necesare unui elev la inceput de an scolar. Desi este un simplu personaj, Tiro intruchipeaza elevul emotionat, dar nerabdator sa inceapa scoala. Numele sau inseamna in latina invatacel, incepator.

Ca si personajul Tiro, rechizitelemele.net este un magazin de rechizite aflat la inceput de drum, pregatit insa sa raspunda cerintelor celor mai exigenti parinti. O echipa de profesionisti va avea grija ca cei mici sa fie gata de scoala si parintii sa uite de grija cumparaturilor de rechizite.

Despre ASQ

Rechizitelemele.Net este magazinul online al fimei ASQ Management, companie infiintata in 2006 ce are ca obiect de activitate importul si comercializarea de rechizite scolare si papetarie. Prin proiectul RechiziteleMele.Net, ASQ Management patrunde in mediul online si isi propune sa devina cel mai important furnizor de rechizite scolare.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *