Readytowear.ro, un proiect ambitios

Pe o nisa aflata in continua expansiune, readytowear.ro se doreste a fi solutia optima indiferent ca sunteti in cautare de camasi barbati de calitate, haine sau parfumuri de firma.

ReadyToWear.ro - Haine online ieftine

Fiind un magazin online complet, aici vei gasi atat articole barbatesti cat si de dama sau pentru copii.

Un site usor de navigat, cu un meniu intuitiv.

Ne mandrim cu o interfata usor de navigat, produsele fiind bine structurate pe categorii de interes astfel incat sa poti gasi produsul cautat din doar cateva clickuri. Astfel, indiferent ca esti un “veteran” al internetului sau esti un “novice” al cumparaturilor online, interfata magazinului nostru este la fel de usor de utilizat.

Reduceri permanente, puntul nostru forte

Probabil principalul nostru atu, sectiunea de reduceri cuprinde permanent peste 100 de produse care pot fi achizitionate la preturi imbatabile.

Si asta datorita faptului ca avand un rulaj consistent, ne permitem sa negociem cele mai pune preturi de achizitie, astfel sa va putem oferi produse de la branduri de top sub pretul cu care le-ati achizitiona in mod normal dintr-un magazin offline.

Despre Readytowear.ro

Siteul este detinut si administrat de SC Readytowear SRL, oferind o larga paleta de produse la moda.

Despre Seoserv.net

Cu o bogata experienta in mediul online, SeoServ.net ofera servicii de optimizare site, mentenanta, monitorizare precum si alte servicii conexe.

Robert Ivan, Consultant SEO

Contact: robert[at]seoserv.net

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *