Statistici website PromotieOnline.net la 4 luni de la lansare

Ce au in comun site-urile de reduceri si cupoane? Faptul ca listeaza pe site doar ofertele proprii sau ale unor anumite companii, lucru care automat pune intr-un con de umbra lista de reduceri si promotii ale celorlalte brand-uri.


Tocmai de aceea, a fost lansat acum 4 luni site-ul PromotieOnline.net, un proiect care avea sa reuneasca absolut toate ofertele – indiferent ca vorbim de oferte de turism sau de electrocasnice – existente pe piata romaneasca.

Pe fondul concurentei acerbe existente pe piata de reduceri si cupoane – dominata intr-o proportie covarsitoare de site-urile de tip Groupon sau cautareduceri.ro, echipa din spatele site-ului a gandit o strategie un pic mai diferita, dar care pare-se, a fost cea mai potrivita alegere.

Practic, site-ul:

· Ofera posibilitatea vizitatorilor sa anunte daca o anume oferta nu mai este functionala;

· Este structurat pe categorii, astfel incat utilizatorii pot compara promotiile asemanatoare si sa le aleaga pe cele potrivite lor sau pe cele mai avantajoase;

· Ofera o lista completa de reduceri si oferte valabile in toata tara si nu local, asa cum se intampla in cazul cupoanelor de cumparaturi vandute de site-urile Groupon;

(p) Promotii si reduceri daca vrei sa iti construiesti un magazin online ! 

Cum s-a dezvoltat promotieonline.net in cele 4 luni de existenta?

Au fost postate periodic reducerile cu adevarat importante, oferte din domenii precum turism, electronice si electrocasnice, ba chiar si oferte de haine.

Mai mult, daca la inceput acest lucru nu a fost posibil, cu timpul a fost implementata o functie prin care utilizatorilor le era data posibilitatea sa isi faca un cont, unde sa poate vedea exact un istoric al actiunilor lor.

La momentul acesta, promotieonline.net cuprinde peste 720 de oferte si peste 50 de articole din domenii conexe.

Desigur, numarul lor este intr-o continua crestere, urmand ca pe masura ce numarul de utilizatori/abonati va creste, cuantumul postarilor sa creasca substantial.

Despre website:

Website-ul PromotieOnline.NET este detinut si administrat de Ivan Florin Robert PFA.

Robert Ivan, web Developer
Contact: robert@seoserv.net
seoserv.Net

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

2 thoughts on “Statistici website PromotieOnline.net la 4 luni de la lansare

  • 14.07.2012 at 3:50
    Permalink

    Mi-ar fi placut daca intram pe site la ei si gaseam posibilitatea sa ma abonez la promotiile care imi place mie. Adica am posibilitatea la toate, dar mi-ar fi placut sa am doar auto de exemplu !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *