Raport magazin Daily Brands

Clubul de shopping online Daily Brands a implinit patru luni de la lansare. Punand zilnic la dispozitie haine si accesorii de firma la preturi reduse cu pana la 80%, clubul se bucura deja de un numar impresionant de clienti fideli.

cumparaturi

 

Noile campanii sunt prezentate potentialilor clienti prin intermediul paginii de facebook cat si prin newsletterul la care s-au abonat.

Daily Brands oferta campanii zilnice de reduceri pentru cele mai cunoscute branduri din toata lumea.

Oferta de pret accesibila pentru branduri precum Calvin Klein, D&G, Guess, Pierre Cardin, Diesel, Miss Sixty, Gianfranco Ferre sau Ray-Ban, a facut ca in doar 4 luni, magazinul nostru sa fie deja un loc preferat de cumparatorii online.

Membrii clubului s-au putut bucura de o serie de concursuri desfasurate pe pagina de Facebook, dar si pe site, care au avut ca premii obiecte de vestimentatie si accesorii de firma, vouchere de cumparaturi si chiar un iPad 16 GB.

In prezent, Daily Brands desfasoara un nou concurs care ii va premia pe castigatori cu o excursie de Craciun la Viena pentru doua persoane, un voucher de cumparaturi de 1000 lei si alte cinci vouchere a cate 200 lei, concurs care se va incheia pe 30 noiembrie.

Pentru a deveni membri Daily Brands, vizitatorii site-ului www.dailybrands.ro trebuie doar sa se inregistreze cu adresa de e-mail, iar folosirea codului DAILY la inregistrare le ofera un discount de 30 lei la prima comanda.

Aceste beneficii,pe langa produsele originale pe care le oferim, au facut ca Daily Brands sa devina un magazin preferat de amatorii de shopping online.

Dailybrands
contact@dailybrands.ro
http://www.dailybrands.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *