Raport BBC iPlayer

Peste 3,5 milioane de programe TV au fost vizionate online cu ajutorul BBC iPlayer, accesat de peste un milion de utilizatori in primele doua saptamani de la lansarea sa, la 25 decembrie 2007, se arata intr-un studiu al radiodifuzorului.

Potrivit studiului BBC, programul cu cel mai mare numar de telespectatori online a fost serialul “Doctor Who”.

De asemenea, in perioada 25 decembrie-7 ianuarie, au fost urmarite sau descarcate in medie 250.000 de programe pe zi.

Studiul arata ca fiecare dintre programele accesate online a fost urmarit mai putin de 25 de minute.

De asemenea, el releva si ca numarul utilizatorilor care urmaresc online programele TV este de opt ori mai mare decat al celor care le descarca.

Dupa editia speciala de Craciun a seriei “Doctor Who”, din topul show-urilor populare urmarite de utilizatori pe BBC iPlayer mai fac parte editia de Craciun a seriei “Extras”, “Top Gear”, “The Catherine Tate Christmas Show” si episodul destinat sarbatorilor al serialului “EastEnders”.

“De obicei, cei care acceseaza BBC iPlayer petrec aproape jumatate de ora pentru a urmari online programele favorite, sugerand ca acesta va revolutiona obiceiurile de consum ale telespectatorilor din Marea Britanie”
, a declarat Ashley Highfield, director al BBC Future Media and Technology.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *