Rame foto digitale Sony

Sony logo

Rame foto digitale DPF-V900/V700 & DPF-D70 din seria ‘S-Frame’:

– Display LCD Foto-realist LCD in culori si contrast extraordinare

– Procesor de imagine BIONZ pentru deschiderea rapida a fisierelor imagine de dimensiuni mari (DPF-V900/V700)

– Functii automate de imbunatatire a imaginilor, incluzand reducerea efectului de “ochi rosii” si de netezire a aspectului pielii plus corectii ale focalizarii si expunerii (DPF V900/V700)

– Senzor de orientare automata pentru o afisare corecta a modurilor peisaj/portret

– Memorie interna cu o capacitate de 1000 imagini si Album Digital (DPF-D70 – 500 de imagini)

– Iesire High Definition pentru o afisare optimizata PhotoTV HD (DPF V900/V700)

Magazine accesorii fotoAspectului ultra-modern i s-au adaugat o serie de functii inteligente, pentru ca vizualizarea colectiilor dumneavoastra foto sa devina o experienta amuzanta.

Cu o rezolutie mare, de peste un milion de puncte, ecranul WVGA de dimensiuni generoase (9-inci) al modelului DPF-V900 afiseaza imagini foto-realiste de un contrast extraordinar, pline de detaliu si culoare.

Modelele DPF-V700 si DPF-D70 sunt dotate cu un ecran de 7 inci (17,78cm).

Fiecare rama pune in valoare instantaneu orice colectie foto, chiar din momentul in care introduceti cardul de memorie al camerei digitale.

In timp ce alte rame afiseaza cu greutate fisierele foto mari, puternicul procesor de imagine Sony BIONZ continut de DPF V900/V700 proceseaza imagini de pana la 100MB, in doar cateva secunde, pentru o vizualizare rapida si lipsita de efort.

Procesorul BIONZ sustine, de asemenea, o serie de functii utile:
“Auto Touch-up”. Se adauga reducerea efectului de “ochi-rosii”, functia de netezire a pielii, corectia focalizarii si corectia expunerii care ajusteaza cu finete imaginile, obtinand pur si simplu rezultate uimitoare, fara a fi nevoie de interventia unui PC pentru editare.

Un senzor de orientare inteligent, prezent in toate modelele, ajuta la afisarea corecta a imaginilor – chiar daca rama este pozitionata in mod portret sau in mod peisaj.

Transferarea imaginilor de pe un PC conectat la rama foto este un lucru cat se poate de simplu si nu necesita nicio alta aplicatie.

Ca alternativa, fisierele foto pot fi transferate wireless catre DPF-V900 si DPF-V700, de la un telefon cu camera foto, prin intermediul adaptorului optional Bluetooth DPPA-BT1. Disponibil este si DPF V700BT, un pachet ce include produsele DPF-V700 si DPPA-BT1.

Memoria generoasa a ramei, de 512MB, poate stoca pana la 1,000 de imagini (DPF-D70: pana la 500 imagini).

Fisierele mari de imagine sunt scalate in mod automat la un format de calitate High Definition in conditiile maximizarii capacitatii albumului. Odata cu pornirea ramei, prezentarea fotografiilor aflate in albumul intern va incepe in mod automat, chiar daca nu este inserat un card suplimentar de memorie.

Modelele DPF-V900 si DPF-V700 prezinta, de asemenea, si cate o iesire HDMI care poate fi conectata la orice TV HD Ready pentru prezentari de dimensiuni mari – ideal in cazul in care camera dumneavoastra foto nu are o iesire HD.

Fotografiile arata si mai bine pe orice model de TV BRAVIA sau display care suporta PhotoTV HD pentru vizualizare optimizata a fotografiilor.

Pentru obtinerea maximului de confort in living room-ul dumneavoastra, BRAVIA Sync permite ca prezentarile si alte functii de baza ale ramei digitale sa fie controlate direct de pe telecomanda televizorului dumneavoastra BRAVIA (functie disponibila incepand cu modelele din primavara 2008).

Operarea ramelor foto este atat de simpla pe cat este si linia de design a acestor produse.

Spre deosebire de o manipulare complicata de meniuri si butoane, ramele foto Sony ofera accesul la Index sau modurile Slideshow prin simpla apasare a butonului “View”.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *