Publicitate pe situl BBC

Divizia comerciala a corporatiei spera ca prin introducerea publicitatii pe site-ul international al BBC sa obtina anual venituri de circa 100 de milioane de euro.

Publicitatea pe site-ul BBC este difuzata pe unele dintre cele mai importante piete unde radiodifuzorul este prezent, cum ar fi Statele Unite. Astfel, pe site se afla – in partea superioara si in dreapta paginilor – reclame pentru trei branduri importante care au incheiat contracte pentru a fi primele care isi plaseaza reclamele pe pagina electronica a BBC si anume British Airways (BA), Airbus si producatorul de ceasuri Hublot.

Incercam sa producem profit pentru BBC prin cresterea traficului de pe site-ul international si prin publicitate, iar acesti advertiseri ne arata cat de interesate sunt companiile in a ajunge la audienta pe care o putem noi oferi “, a declarat Kym Niblock, director al site-ului BBC.

Decizia BBC a avut deja impact in randul audientei online, o parte dintre utilizatori fiind enervati de publicitate, in timp ce alti cititori o accepta.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *