Publicatie online sportiva pentru copii

Cotidianul sportiv francez L’Équipe a lansat pe piata franceza publicatia online gratuita L’Équipe Junior, care va fi actualizata de doua ori pe saptamana, miercurea si sambata, si care are ca target cititorii cu varste de 9-14 ani.

In urma declinului audientei cu 7,8% in 2007, L’Equipe a decis lansarea initiativei online destinata cititorilor tineri cu varste de 9-14 ani, al caror numar este in Franta de cinci milioane, 59% dintre ei fiind utilizatori impatimiti de internet.

articole sportive

Obiectivul L’Équipe Junior este sa fidelizeze cititorii de la o virsta cat mai frageda, pentru a-i putea pastra ulterior.

Textele sunt redactate special pentru tineri, fiind asociate cu materiale interactive de tipul sondajelor sau testelor pedagogice. In plus, utilizatorii au posibilitatea de a imprima continutul sau de a-si construi propriile arhive.

Cotidianul sportiv nu a facut preciziuni financiare pentru noul sau proiect. Grupul Amaury a incercat, in 1995, sa lanseze un prim proiect dedicat adolescentilor, prin intermediul XL Le Magazine.

La momentul respectiv, era vorba de un lunar in care s-au facut investitii de 2,3 milioane de euro. Lipsa difuzarii au condus la inchiderea titlului in 2000.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *