Promotii si reduceri la topoferta.ro

Inform Media, unul dintre principalii playeri pe piata online din Romania lanseaza topoferta.ro, platforma web care ofera utilizatorilor o gama larga de produse si servicii interesante, in colaborare cu unii dintre cei mai interesanti furnizori de pe piata.

topoferta.ro logoNoul site vine in sprijinul utilizatorilor in cautare de cele mai bune oferte de pe piata, cu promotii uimitoare si discounturi de pana la 90% pentru restaurante, baruri, centre de intretinere corporala, cafenele, tratamente cosmetice si multe altele.

Pe langa oportunitatea achizitionarii unui produs sau serviciu la un pret redus, site-ul este o importanta resursa de inspiratie pentru cadouri si recomandari pentru prieteni si familie.

www.topoferta.ro va contine pentru inceput oferte pentru Timisoara, urmand ca in scurt timp sa cuprinda toate orasele mari din partea de vest a tarii.

Elena Pochia
Marketing Manager
0720 400 420
elena.pochia@informmedia.ro
http://informmedia.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *