Promotii la HeadPrint.ro

Promotiile la Headprint pentru aceasta vara au inceput. Acum poti achizitiona un Roll-up din aluminiu, 85x200cm, cu print pe banner la super calitate foto, (2400 DPI) si cu husa pentru transport la numai 25 Euro (+tva).

HheadPrint.roLa HEADPRINT.ro poti configura orice produs de print indoor-outdoor, print digital, sisteme de afisaj sau promotionale.

Nu mai pierzi timp pentru a obtine preturi de la agentii sau producatori – afli pretul instant, comanzi si in maxim 48 de ore comanda ta va fi executata si livrata.

Headprint.ro activeaza in domeniul productiei publicitare de peste 10 ani si produce/comercializeaza o gama variata de produse.

In categoria print indoor-outdoor poti configura online si comanda: banner stradal Frontlit banner, backlit banner, blockout banner, window graphics, print pe materiale rigide, autocolant decupat sau printat, polipropilena, pentaprint, hartie foto, steaguri printate, canvas, etc.

In categoria print digital/offset poti configura online si comanda: afise, fluturasi, pliante, brosuri, cataloage, carti de vizita, foi cu antet, mape, calendare, print pe CD/DVD, etichete, plicuri, invitatii, ecusoane, etc.

La sisteme de afisaj poti configura online si comanda: roll-up aluminiu, roll-up premium, pop-up de diverse dimensiuni si forme, people stopper a board, rame si casete luminoase click frame, suporti din plexiglas pentru brosuri si meniuri, etc.

Profita si tu de noul sistem de web-2-print!

Configurezi si comanzi un produs in cateva minute si-l primesti in maxim 48 de ore!

Telefon: 031.437.99.78
Mobil: 0758.058.846
E-mail: contact@headprint.ro
Web: www.HeadPrint.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *