Promotie Stampileonline.ro

Vara este perioada vacantelor, a calatoriilor si un rucsac este aproape intotdeauna necesar. De aceea StampileOnline.ro – www.stampileonline.ro s-a gandit ca toti cei care comanda stampile sa primeasca, in limita stocului, un asemenea cadou util, compact, bine compartimentat si de ajutor in calatorii dar si in oras.

StampileOnline.ro logoStampileOnline.ro – www.stampileonline.ro isi invita toti vizitatorii si clientii sa se bucure de vara din toate punctele de vedere, oferind in dar un rucsac pentru orice stampila comandata de pe site.

Apa/Suc, poate un aparat foto, o agenda, pix, hartie, evantai, servetele, pliante, ghiduri, portofel toate acestea, doar o parte din ele ori altele isi pot gasi loc intr-un rucsac in timpul liber si nu numai.

Oricine poate primi acum gratuit un rucsac de la Stampileonline.ro la orice comanda de pe site!

In plus, siteul aduce si o oferta speciala in fiecare luna. In iulie la orice stampila comandata primiti cadou un flacon de tus. Profitati acum www.stampileonline.ro !

Pentru un numar mai mare de stampile puteti beneficia de reduceri astfel ca sunteti invitati sa solicitati oferte trimitand un e-mail la office@stampileonline.ro .

Promotiile se cumuleaza! Pentru orice stampila comandata primiti un rucsac gratuit (in limita stocului disponibil), iar in iulie beneficiati suplimentar de flaconul de tus gratuit.

StampileOnline.ro comercializeaza stampile Trodat. Pentru a va putea crea, personaliza si comanda stampile trebuie doar sa va faceti rapid un cont la pe site si apoi puteti alege unul din zecile de modele de stampile disponibile si sa compuneti, dupa cum doriti, macheta stampilei. StampileOnline.ro este primul site de la noi si printre putinele din Romania unde iti poti comanda stampile cu posibilitatea previzualizarii machetei in timpul redactarii. Acesta este un avantaj intrucat utilizatorii detin controlul complet asupra produsului finit si au posibilitatea de a face modificari pana cand stampila se potriveste cu ceea ce isi doresc.

Pentru mai multe informatii,
StampileOnline.ro
021 423 22 45
0722 572 822
Email: office@stampileonline.ro
Web: www.stampileonline.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *