Proiecte online romanesti de milioane

1001NET.ROMANIA SRL a finalizat prima parte a investitiei sale in proiectul Reteaua 1001 (1001net.ro: reteaua de portaluri locale de tip 1001oras.ro), in valoare de 200.000 euro, urmand ca pe o perioada de trei ani sa investeasca in dezvoltarea de proiecte online pana la un milion de euro.

„Intentionam ca pe parcursul urmatorilor trei ani sa dezvoltam cea mai puternica retea sociala din tara iar pe langa aceasta sa crestem si alte proiecte online, sub brandul retelei 1001.  In acest moment, prioritatea noastra este de a dezvolta si finaliza parteneriate strategice si de a ne extinde la nivel local prin franciza” Romulus OPRICA – Managing Partner SC 1001 NET ROMANIA SRL

Internetul a devenit, probabil, principalul canal de comunicare; un mediu ce integreaza presa scrisa, radioul, televiziunea, nu ca un concurent, ci ca un puternic partener.

Avantajul cel mai mare al internetului este dat de utilizatorul „self selective” si interactivitatea serviciilor oferite, caracteristici care au dus, si in Romania, la cresterea pietei de publicitate online la o cifra de aproximativ 15 milioane de euro pentru anul 2008, conform studiului Deloitte Touche Tohmatsu.

Despre 1001 Net Romania SRL

1001NET.ROMANIA SRL este companie de marketing interactiv ce ofera clientilor sai expunere mare a brand-ului promovat si eficienta in cost si timp.

Echipa noastra este formata din sociologi, jurnalisti, specialisti in gestionarea campaniilor de imagine consultanti in marketing interactiv si, bineinteles, oamenii din IT. Cu alte cuvinte: un cocktail de succes!

Proiectul 1001 este in acest moment cea mai mare retea activa de portaluri locale, fiind prezenta online in toate orasele resedinta de judet din tara. Si ne extindem offline prin francizarea instrumentelor locale!

Utilizatorul retelei 1001net.ro e o persoana activa, optimista, atenta la tendinte, bine informata in ceea ce priveste mediul de afaceri, divertismentul, sportul, etc. este receptiv la nou, investeste timp si bani in imaginea, cariera si sanatatea sa; este preocupat sa-si imbunatateasca stilul sau de viata si al familiei sale. Este o persoana echilibrata, preocupata sa-si defineasca o personalitate distincta, constient ca accesul la informatia de buna calitate inseamna un avantaj competiotional.

Pentru mai multe informatii va rugam sa ne contactati.

Simona SPINEANU,
Office Manager 1001NET.ROMANIA SRL
Tel: (004) 0268-547.601 Fax: (004) 0268-547.602
Mihail Kogalniceanu 23, C7, Et.10, Cam.19 Brasov, 500090, Romania
www.1001net.ro
E-mail: office@1001net.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *