Produse promotionale eco

KDO.ro www.kdo.ro boutique online de cadouri inedite pentru afaceri si nu numai, va prezenta saptamanal cate un produs promotional eco destinat companiilor care doresc sa ofere cadouri deosebite si sa protejeze planeta in acelasi timp.

kdo.roA fi eco nu mai este doar o tendinta, o moda, ceva de moment. A devenit pentru multi un stil de viata; companiile aleg si ele sa realizeze activitati diverse care sa duca la protejarea mediului. KDO.ro a imbratisat inca de la inceput aceasta directie si a oferit produse deosebite, eco.

Produsul acestei saptamani este Mingiuta-breloc reciclabila si poate fi achizitionata in 6 culori.

Cu mingiuta-breloc nu numai ca nu-ti uiti niciodata plasuta pentru cumparaturi, dar poti refolosi pana la 3 plasute fara a mai polua mediul inconjurator!

Din cauciuc flexibil cu diametrul de 55 mm, mingiuta-breloc este un produs interesant, util, placut de oricine l-ar primi.

Produs in Marea Britanie, mingiuta-breloc reprezinta modalitate de promovare perfecta!

Mai multe produse promotionale eco, mai multe idei pentru cadouri, gasiti aici: www.promotionaleverzi.ro .

S-a lansat un adevarat showroom online exclusiv cu produse promotionale verzi, realizate din materiale ecologice, reciclate si prin procedee care respecta natura si mediul inconjurator.

Pentru ca a fi eco nu mai este un privilegiu, ci o necesitate.

Site-ul www.promotionaleverzi.ro gazduieste sub sloganul Eco nu este o imagine, este o responsabilitate! obiecte promotionale dintre cele mai originale, de o calitatea deosebita, ecologice, pentru clientii care doresc sa isi promoveze cu responsabilitate numele prin fiecare obiect care poarta marca produselor lor.
Doar un click pe www.promotionaleverzi.ro deschide un univers de obiecte si cadouri promotionale cu totul speciale si 100% ecologice.

Pentru mai multe informatii,
Violeta-Loredana Pascal
Director general
PRwave INTERNATIONAL
loredana.prwave.ro
0745093889
www.prwave.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *