Produse Allview in reteaua DOMO

Allview a incheiat un parteneriat pentru distribuirea produselor sale in reteaua de magazine DOMO – cel mai dinamic retailer de electronice, electrocasnice si IT&C din Romania. Incepand cu luna aceasta, in cele peste 130 de magazine DOMO se vor putea cumpara telefoane si tablete Allview.

AllviewMobile“Dezvoltarea de parteneriate cu cei mai puternici retaileri si diversificarea canalelor de distributie face parte din strategia noastra pentru anul acesta. In aceste conditii, DOMO devine primul retailer din Romania care beneficiaza de cea mai buna oferta pentru tableta Allview in perioada Sarbatorilor Pascale” a declarat Alin Niscov, Director de Vanzari.

Persoana de contact: Andra BLAJ, Manager PR, tel. 0268/337 085

Despre Allview Mobile Romania:

Allview este o companie romaneasca infiintata in 2002 care are ca obiectiv principal de activitate productia si comertul en-gross de telefoane mobile Dual SIM si diverse produse electronice. Este recunoscut ca unul dintre brandurile cu o dezvoltare rapida n Romnia datorita serviciilor gratuite Si facilitatilor atasate produselor.

Pentru mai multe informatii va rugam accesati site-ul companiei noastre la adresa www.allview.ro.

andra.blaj@visualfan.ro
http://www.allview.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *