Primul weekend de Octombrie: 5 Recomandari

Pentru primul weekend al lunii octombrie, pe langa sfaturile Underclick.ro va recomandam un site cu sfaturi zilnice utile din foarte multe domenii, un website de unde puteti monitoriza cine a citit emailul dumneavoastra, un generator de imagini poster, un generator de calendare lunare si un site de unde puteti face download gratuit la programele vechi ale caror versiuni nu mai sunt disponibile
pe site-ul producatorului.

SfatulZilei.info – website de informatii generale utile.

www.SfatulZilei.info este un proiect independent construit din dorinta de a oferi tuturor celor interesati informatii utile din orice domeniu. O combinatie intre sfaturi, trucuri, noutati privind evenimente care merita sa fie mentionate, articole de genul “how to”, dar si recomandari pentru produse sau servicii testate. Domeniile pe care se axeaza sunt extrem de variate: Arta, Carte, Film, Foto, Muzica, Electronice & Electrocasnice, Gastronomie & Localuri,
IT & Web, Turism, Sanatate, Casa & Gradina (incluzand aici Familia, Copiii si Animalele de companie), Afaceri & Cariere, Auto.

Free Email Tracking System – alerte confirmare citire email.

Cu porcul la spionaj pe email adica. O aplicatie casnica, simpla, care se bazeaza pe generarea unei imagini si copierea ei in corpul emailului trimis. Pentru aceasta operatiune aveti 60 de secunde pentru copierea imaginii, tipul de email fiind obligatoriu html. Practic se trimite alerta de fiecare data cand destinatarul deschide emailul, valoarea alertelor putand fi setata de la 3 la 100.

Block Posters – generator postere din imagini mici.

Este o aplicatie online gratuita care genereaza un poster plecand de la o imagine cu dimensiune maxima imagine incarcata de 1 MB. Acesta aplicatie este recomandata utilizatorilor care nu dispun de o imprimanta care stie sa listeze in mod poster sau utilizatorilor cu mai putina experienta care nu stiu sa faca aceasta setare la imprimante. Pasii sunt simplii: se seteaza numarul de pagini pe care se genereaza posterul (maxim 10), apoi formatul imaginii generate in Portrait sau Landscape, dimensiunea A4 sau Letter(US) si este deja generat un fisier in format PDF gata pentru listare.

Calendar – generator calendar lunar online.

Aplicatie online simpla si gratuita, deosebit de utila atunci cand nu gasim repede un calendar pe care sa facem note si cel mai simplu pare sa fie sa listam unul. Este suficient sa se introduca o imagine (care este automat decupata de catre aplicatie) si se genereaza imaginea de listat la imprimanta. Pentru cei ce doresc un calendar pe luna octombrie 2009, il pot descarca aici. .

OldVersion.com – download: versiuni vechi ale actualelor programe.

Desi nu am avut pretentia sa gasim un Windows 1.1 sau macar un windows 3.0 din timpurile vechi in care rula mai bine sub sistemul de operare Os2, nefiind inca un sistem de operare, ne-am bucurat sa gasim o colectie impresionanta de
versiuni vechi ale unor programe cunoscute si astazi. Se pot descarca gratuit, destul de repede tinand cont de dimensiunile de atunci. De exemplu, puteti face download gratuit la Yahoo Messenger 3.0 de dimensiunea 1.3 MB, pana la Yahoo Messenger 9.0.0.2034 de marime 14.4 MB. Recomandam sa cititi cu atentie sistemul de operare sub care lucreaza, programele necesitand uneori sisteme de operare ca Windows 95, Windows 98 sau Windows 98 SE, concepute pentru calculatoarele cu procesoare mai vechi (Pentium, Pentium 200 MMX).

Va multumim pentru interes si va asteptam in continuare cu propuneri de aplicatii online si linkuri la adresa sorin@underclick.ro.

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *