Primul portal de controlling din Romania

Portalul e-controlling.ro isi propune sa sustina popularizarea la scara a conceptelor de controlling pe piata romaneasca dar si sa intruneasca specialisti din domeniu, oameni de business, precum si persoane care doresc sa se documenteze sau sa se informeze cu privire la acest intrument managerial, practicieni in domeniul financiar sau nu.

Atat pe fond de criza economica cat si in perioade de boom economic, controlling-ul este un instrument managerial folosit pentru a gestiona orice business intr-un mod controlat. Realizat in mod eficient, controlling-ul poate evita pierderile in perioade dificile si poate monitoriza dezvoltarea in perioadele de crestere.

Se pot accesa pe portal articole de specialitate, stiri dar si un forum destinat dezbaterilor pe diverse teme specifice, de la generalitati (ce este si la ce foloseste controllingul), cum sa gestionam diverse segmente in controlling (raportare, bugetare si planificare, calculatie cost de produs, investitii), si pana la subiecte mai complexe (ca de exemplu performance management, incl. balanced score card, value based management, etc).

Nu in ultimul rand puteti gasi info utile despre aplicatii IT in domeniul controllingului, publicatii, carti, seminarii/conferinte de actualitate, s.a.

O echipa de moderatori, controlleri de profesie, va sta la dispozitia utilizatorilor prin impartasirea experientei lor acumulate in peste 15 ani de activitate in domeniu, pe piata romaneasca.

Va invitam sa vizitati e-controlling.ro si sa utilizati portalul pentru informare precum si forumul pentru discutii.

Portalul e-controlling.ro a fost initiat pentru ca TU sa comunici si sa te informezi despre ce este, ce beneficii poate aduce si cum poti avea si tu controlling-ul la indemana in compania ta chiar acum!

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *