Primul magazin online de optica medicala din Romania: videt.ro

Videt.ro este prima optica online din Romania. Site-ul ofera produse diversificate precum ochelari de vedere, ochelari de soare, lentile de contact si serviciul Videt Upgrade (inlocuirea lentilelor la ochelarii mai vechi).

Preturile practicate de www.videt.ro sunt mai mici cu pana la 35% fata de magazinele stradale, competitive pe piata online pentru lentile de contact, fara concurenta in ceea ce priveste achizitionarea ochelarilor de vedere din magazine online romanesti.

logo magazin online optica Videt.ro
Videt.ro – o alta viziune

Videt este un proiect pornit din pasiune antreprenoriala si din credinta ca se pot oferi produse si servicii de calitate, economisind timp si bani printr-un simplu click! “La Videt calitatea are cel mai bun pret!”.

Alexandru Alecu, masterand si fost voluntar timp de 2 ani al Asociatiei studentesti de voluntariat Business Club, a gasit ideea proiectului la inceputul acestui an, dintr-o intamplare fericita.

In timp ce dorea sa participe alaturi de cativa fosti colegi voluntari la o plecare in Anglia, pentru a discuta cu cativa antreprenori despre afacerile pe care aveau sa le inceapa, a probat o pereche de ochelari.

A realizat ca are probleme de vedere. “Dupa ce am pasit pragul unor magazine de specialitate, am constatat ca nu-mi permit o pereche buna de ochelari, ci doar o consultatie oftalmologica. Am inceput sa imi adresez diferite intrebari si sa caut pe internet. Atunci am gasit cateva site-uri din strainatate care comercializeaza ochelari si lentile si te consilieaza. Apoi am inceput sa iau legatura cu furnizorii si sa concep un plan in vederea dezvoltarii primului site din Romania de acest profil”.

Magazinul online videt.ro se adreseaza in special purtatorilor de ochelari de vedere si lentile de contact ce tin la sanatatea lor, isi doresc produse de calitate, insa sunt atenti cu investitia banilor.

“De fapt nu facem altceva decat sa oferim acelasi produs ca intr-o optica cu produse foarte bune, insa la un pret mai mic cu aproximativ 20-30%”.

Desi in planul initial nu aparea, serviciul “Upgrade Videt” are, in momentul de fata, cel mare succes.

Oamenii au inteles ca e foarte simplu sa-si inlocuieasca lentilele la perechea lor actuala de rame sau sa-si cumpere ramele din magazin (in cazul in care vor sa le probeze), iar apoi noi sa le montam lentilele. Este simplu: clientii ne suna, noi preluam ramele, inapoiem ochelarii, iar clientii economisesc bani.

Essilor Romania, reprezentanta locala a celui mai mare producator de lentile optice, daca luam in considerare vanzarile la nivel mondial, a oferit un training celor de la videt.ro si se ocupa de montajul ochelarilor. “Calitatea lentilelor Essilor este recunoscuta la nivel mondial si de aceea colaboram numai cu ei”.

Reprezentand noua generatie de antreprenori, cei de la Videt.ro doresc sa faca lucrurile altfel. “Ne propunem ca tot ceea ce facem sa ilustreze valorile noastre: inovatie, seriozitate, etica, optimism si simplitate.

Date de contact:
S.C. Noavidet SRL
Mail. marketing@videt.ro
Tel. 0733348395
Persoana de contact: Alexandru Alecu, fondator www.videt.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *