Prima Zona HotSpot Gratuit

In plus, accesul internet wireless gratuit va fi disponibil in curand in peste 50 de hoteluri, restaurante, cafenele si alte locatii situate in centrul orasului si in zonele invecinate.

Dezvoltarea zonei HotSpot Gratuit va fi finalizata cu cooperarea conducerii orasului.

“Cautam un mod de a oferi Wi-Fi gratuit cetatenilor nostri si turistilor care ne viziteaza, intr-un mod care sa fie benefic si pentru comunitatea noastra de afaceri (…). Cu toate acestea, am dorit sa realizam aceasta misiune fara prea multe costuri pentru oras. free-hotspot.com a putut lucra cu antreprenorii nostri locali pentru a furniza Wi-Fi Gratuit in Azuga, in asa fel incat sa se indeplineasca ambele criterii”, a declarat Adrian Purcaru, primarul orasului Azuga.

“Municipalitatile din toata Europa cauta modalitati accesibile pentru a oferi Wi-Fi Gratuit comunitatilor acestora. Azuga este un exemplu privind acest tip de solutie, mai exact un efort comun din partea autoritatilor si a mediului de afaceri care livreaza Wi-Fi Gratuit publicului, fara costuri pentru oras – si care de fapt creste veniturile comunitatii”
, a declarat Joe Brunoli, Vice-Presedinte al HotSpot Market Development pentru free-hotspot.com.

free-hotspot .com administreaza cea mai larga retea wireless gratuita din Europa, cu peste 3 000 de HotSpoturi gratuite in 18 tari europene.

Pentru a accesa reteaua de internet wireless gratuit, utilizatorii accepta sa vizioneze la inceput un spot publicitar al sponsorilor.

Acest sistem inovator, care a castigat prestigiosul premiu Wireless Broadband Innovation pentru cel mai bun produs Wi-Fi public, este disponibil sub numele de marca EDGE Messaging operatorilor de retele wireless, cat si lanturilor hoteliere si altor organizatii care doresc sa-si creasca veniturile, sa promoveze programe de marketing strategice sau sa-si construiasca o prezenta de marca prin propriile retele Wi-Fi.

free-hotspot.com sprijina o comunitate de utilizatori activi si asigura serviciul internet wireless gratuit pentru mai mult de 500.000 de persoane in fiecare luna.

Compania administreaza cel mai cuprinzator director de HotSpoturi din domeniu si care numara in prezent peste 20.000 de puncte de acces internet gratuit in toata lumea.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *