Prima editie HotSeat are loc pe 19 Februarie

HotSeat

Ce este HotSeat?

HotSeat este primul eveniment care integreaza cinci domenii esentiale in mediul online – SEO, PPC, Design, Development si Social Media – intr-o sesiune concentrata de consultanta gratuita pentru orice business online, indiferent de nisa.

Dedicat comertului electronic, publishing-ului si marketingului digital, acest eveniment este sustinut de un panel de cinci experti cu experienta vasta in industria online, pregatit sa ajute tineri antreprenori, startup-uri locale si persoane din mediul business sa creasca performanta unui business online si sa ii eficientizeze investitiile.

Prima editie HotSeat are loc pe 19 Februarie, orele 19:00, la Hotel Europa Royale, Bucuresti, si va audita in mod gratuit un numar limitat de website-uri inscrise.

Accesul participantilor este Gratuit si se face pe baza de pre-inregistrare pe site

Cine poate participa la HotSeat?

La eveniment se pot inscrie posesorii unui business online care planuiesc sa isi puna la punct o strategie completa pentru mediul online.

Panelul de specialisti locali din industria online va selecta un numar limitat de website-uri inscrise, pentru care va realiza o analiza completa, prezentata ulterior ca studiu de caz pe partea de promovare online, design si development in cadrul celor doua ore de eveniment.

Ce se intampla in cadrul evenimentului?

Auditarea website-urilor selectate se va realiza gratuit, in sesiuni de cate 30 de minute. Panelul de specialisti va prezenta solutii si strategii eficiente, direct aplicabile, care o data implementate ofera un avantaj competitiv si rezultate masurabile.

HotSeat este astfel cea mai rapida metoda din Romania de a primi consultanta gratuita pentru toti factorii care afecteaza succesul unui website.

De ce sa participi la HotSeat?

Evenimentul isi propune ca proprietarii de business-uri online sa obtina strategii personalizate afacerii pe care o conduc, ce pot fi implementate imediat pentru cresterea rezultatelor.

Ceilalti participanti prezenti beneficiaza de accesul gratuit la studii de caz relevante, pot obtine insight-uri de business valoroase, noi solutii si idei pentru campanii online, care sunt cele mai bune strategii de integrare a directiilor de promovare online, si cum se poate maximiza impactul acestora printr-o coordonare eficienta intre echipele de development, design si promovare.

Cine sunt cei cinci specialisti care alcatuiesc panelul?

HotSeat reuneste experti din cinci domenii online:

Mihai Aperghis – SEO (Search Engine Optimization), Cornel Coman – PPC (Pay-per-click marketing), Alin Stan – Design, George Maicovschi – Development si Alex Gavril – Social Media. Despre acestia puteti afla mai multe aici.

Horia Stan
Horia Stan

Fiecare editie lunara va fi completata si de un Special Speaker, expert pe o zona adiacenta din online. In cadrul primei editii acesta va fi Horia Stan, care va discuta despre Fotografia de Produs si importanta sa pentru un business online.

Pentru orice intrebari despre SEO, Analytics, PPC, Social Media, Design si Development poti lua legatura cu echipa HotSeat pe Twitter sau pe pagina de Facebook HotSeat.

Date de contact:

Email: contact@hotseat.ro

Telefon: (0726) 270-377

Harta:

harta eveniment HotSeat
harta HotSeat

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *