Prezentare website MobilaStejar.com

GMS Wood Invest este o companie romaneasca de prelucrare a lemnului, avand ca scop final realizarea de mobilier modern din lemn masiv.

GMS Wood Invest logoGMS Wood Invest in mediul online

GMS Wood Invest si-a facut aparitia de curand si in mediul online, avand ca site de prezentare pagina www.mobilastejar.com unde se regasesc fel si fel de modele de mobila din lemn masiv. Unele sunt modele standard, dar la fel de bine se pot efectua si modele la comanda, dupa cerintele clientului.

Mobilierul este realizat din diverse esente de lemn masiv de diverse nuante, insa MobilaStejar.com se axeaza in special pe lemnul de stejar. GMS Wood Invest este una din putinele firme din Romania ce se axeaza in special pe piesele de mobila din lemn masiv de stejar.

Web design si functionalitate

MobilaStejar.com este un website minimalist si modern, foarte simplu de accesat si utilizat. Este axat pe un background alb cu text negru si pe alocuri insertii de nuante maro. Desi are un numar foarte mic de culori, imaginile cu piesele de mobilier sunt cele care dau viata site-ului.

Prima pagina este alcatuita din meniul principal in partea de sus, pozitionat pe orizontala, dupa care urmeaza un slider foarte larg de 1160×640 px. Mai jos se regasesc principalele categorii din website, si anume: Mobila Dormitor, Living, Camera Copii, Bucatarie, Birou.

Cum putem cumpara mobila din lemn masiv de pe MobilaStejar.com?

MobilaStejar.com nu este un magazin online de unde sa cumparam mobila, este un website de prezentare in care ni se prezinta o varietate de piese de mobilier din lemn masiv cu preturile aferente. Unele din ele se regasesc pe stoc si pot fi comandate telefonic, iar altele se pot fabrica dupa ce s-a efectuat comanda. Totodata, puteti opta si pentru piese de mobila personalizate, realizate exact dupa nevoile dumneavoastra.

GMS Wood Invest este singura companie care ofera garantie pe viata pentru produsele cumparate. Asta deoarece toate piesele de mobila din lemn masiv sunt de foarte buna calitate.

Informatii de contact:

Str. Mate Basarab, nr.100, Bucuresti

Email: office@gmswood.ro

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *