Preturi nume domenii

O companie britanica de turism a platit 1, 1 milioane de dolari pentru a adauga litera “s” in numele sau de domeniu online, astfel incat “cruise.co.uk.” sa devina “cruises.co.uk”.

Suma a depasit un record inregistrat in octombrie 2007 in Marea Britanie, cand pentru un website a fost platita suma de 300.000 de dolari.

Seamus Conlon, proprietarul companiei de turism, care a cumparat domeniul online de la o firma de turism germana, a declarat ca era necesar sa schimbe numele domeniului online, deoarece piata croazierelor pe ocean este in continua crestere.

“«Cruises» apare listat pe motorul de cautare Google cu mult inainte de «cruise». Vrem o listare cat mai buna, astfel incat atunci cand utilizatorii cauta oferte online, noi sa fim primii la care apeleza”, a spus Conlon.

Suma de 1,1 milioane de dolari pentru modificarea unui nume de domeniu este un record pentru un domeniu internet din Marea Britanie, insa cu mult in urma sumelor exorbitante platite pentru domeniile cu extensia “.com”.

Pana in prezent, cel mai scump nume de domeniu online de pana acum este sex.com, achizitionat contra sumei de 12 milioane de dolari in 2005, in timp ce domeniul porn.com a fost achizitionat in 2007 contra sumei de 9,5 milioane de dolari.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *