Premiile Interactive Emmy Awards 2008

International Emmy Awards se afla la a treia editie si recunosc realizarile exceptionale in ceea ce priveste televiziunea interactiva pe toate platformele digitale.

La a treia editie, un accent deosebit va fi pus pe rolul tot mai mare al internetului si dispozitivelor mobile de a ajunge la audientele target cu continuturi si servicii interactive de impact.

In cadrul competitiei se vor acorda trei premii: pentru cel mai bun program interactiv, pentru cel mai bun canal interactiv si pentru cel mai bun serviciu TV interactiv.

Castigatorii premiilor vor fi desemnati la Cannes, in cadrul unei ceremonii care va avea loc pe 8 aprilie.

La sectiunea categoria “cel mai bun program interactiv”, nominalizatii sunt “The At Home Team”, realizat de deMENSEN N.V. Belgia, “Guernica: Pintura de Guerra” al Televisió de Catalunya / CCRTV Interactiva (Spania), “Staraoke” al Intervisio (Finlanda) si “Total Drama Island”, realizat de Totally Interactive! si Xenophile Media impreuna cu FreshTV (Canada).

“Cel mai bun canal interactiv”
va fi ales de juriul competitiei dintre canalele 2007 Bigpond V8 Supercars al Massive/ BigPond (Australia), BBC Archive Trial al BBC Marea Britanie, Sky Poker al BSkyB (Marea Britanie) si WeDigTV al The JD Project Limited (Marea Britanie).

La categoria “cel mai bun serviciu TV interactiv”, castigatorul va fi ales dintre “Doctor Who Interactive” al BBC Wales Marea Britanie, “Emmerdale” al ITV Yorkshire / Hoodlum Active Australia, Spooks Interactive (Series 6) al Kudos Film and Television Ltd / Hoodlum Active (Marea Britanie) si The Truth About Marika al Sveriges Television AB / The company P (Suedia).

“Aceste programe, canale si servicii ilustreaza aria de interactivitate pe care telespectatorii o au la dispozitie, pe plan international, prin intermediul retelelor de cablu, a satelitului, telefoanelor mobile si conexiunilor broadband”
, a declarat Bruce Paisner, President & CEO al International Academy.

MIPTV featuring MILIA
este unul dintre cele mai importante targuri de continuturi audiovizuale si digitale din lume.

Editia 2008 va avea loc la Cannes, in perioada 7-11 aprilie, urmand ca la eveniment sa ia parte peste 13.500 de specialisti in televiziune, film, video si medii digitale din peste 100 de tari.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *