Premiile BEST in IT 2009

“Urmarim atent evolutiile pietei IT&C din Romania, in efortul nostru de a face din revista CLUB IT&C o publicatie care sa evidentieze tendintele, evolutiile, caracteristicile, dar si traditiile acestui domeniu in tara noastra. De aceea am apreciat ca este oportun sa organizam un eveniment, care ne dorim sa devina traditional, in cadrul caruia sa prezentam performantele industriei IT in anul 2009, dar sa scoatem in evidenta si traditia informaticii romanesti”, au declarat organizatorii.

“In pofida crizei, au fost si lucruri pozitive, care reflecta caracterul extrem de dinamic al lumii IT, un vector important al dezvoltarii societatii, inclusiv cea romaneasca. Am inregistrat rezultatele financiare pozitive ale unor companii, proiecte importante, implementari de succes, dezvoltari in plan regional, prin deschiderea de centre unde au fost angajati zeci de specialisti la Cluj, Iasi sau Brasov. Toate acestea credem ca merita sa fie scoase in evidenta, mai ales in conditiile actuale”.

“De asemenea, am crezut ca este oportun sa ne aducem aminte de pionierii domeniului IT din Romania. Sunt 20 de ani de cand functioneaza piata IT (primele companii au fost infiintate in 1990), insa informatica romaneasca are o traditie indelungata si de succes, au profesat la nivel de inalta performanta specialisti de mare valoare, multi dintre ei regasindu-se printre cei care au pornit acest business in Romania”.

“Nu in ultimul rand, ne-am gandit la partenerii CLUB IT&C, fara sprijinul carora nu ar fi fost posibil sa ne continuam activitatea in situatia pe care o parcurgem cu totii. Sunt lideri ai pietei IT si specialisti in comunicare din companii importante, multi dintre ei tineri, care au inteles importanta pe care o are efortul de promovare a imaginii companiilor care doresc sa fie cunoscute si apreciate pe piata. Cu siguranta ca vizibilitatea reprezinta valoare adaugata certa. Le multumim”.

Au fost mai multe categorii de distinctii: IT Industry Pioneer (George Rusu), Best Business Developer (IBM si Endava), Best IT Projects (SIVECO Romania), Best Performane (Oracle, Trend, TotalSoft, Romsys), Best Partners (SolvIT Networks, Crescendo, Romsym Data, Allied Telesis), Best Wholesale Provider (GTS Telecom), Best Security Company (Kaspersky Lab Romania).

Gigantul software Microsoft a lansat sistemul de operare Windows 7, aceasta fiind cel mai important eveniment al anului (premiul Best IT Event).

Manager of the Year 2009 a fost desemnat Marius Persinaru , care a condus timp de 5 ani reprezentanta Xerox din Romania si Moldova, actualmente coordonator al operatiunilor Xerox din zona de est a pietelor emergente. O recunoastre si confirmare a talentului si capacitatii profesionale a multor manageri romani.

Adrian Seceleanu de la Ziarul Financiar a fost distins cu titlul de “IT Journalist of the Year 2009)”, iar Eugen Schwab-Chesaru cu cel de “IT Market Analyst of the Year 2009”.

Evenimentul a fost sustinut de Microsoft (Partener Principal), SIVECO Romania, Endava, Oracle si Asseco SEE (Parteneri).

Club IT&C vine in sprijinul profesionistilor acestui domeniu prin punerea la dispozitie de informatii, noutati, comentarii de specialitate, analize.

Canalele de comunicare Club IT&C sunt revista cu acelasi nume, site-ul www.clubitc.ro si catalogul BRAND IT&C.

Prin modul de organizare a informatiei dar si sistemul de distributie controlata, Club IT&C se adreseaza factorilor de decizie din institutiile si companiile care implementeaza solutii informatice si de comunicatii.

Despre Club IT&C:

Data lansarii: Ianuarie 2003
Frecventa: Lunara (ianuarie-februarie si iulie-august sunt numere comune)
Tiraj: 5000 exemplare
Distributie gratuita si controlata la peste 2500 de companii din Romania, tuturor institutiilor guvernamentale, administrative si nonguvernamentale.

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *