Premii portaluri sociale

Cele mai inventive site-uri de socializare, care includ Facebook si site-ul francez Netvibes, au fost recompensate pentru popularitatea lor de catre internauti, in cadrul unei ceremonii organizate de principalii jucatori online, la San Francisco.

Facebook, care a revolutionat retelele de socializare online, a castigat premiul “Crunchies” pentru cel mai bun site, in cursul unei ceremonii organizate pentru prima oara, la San Francisco, de nume mari ale web-ului, cum ar fi GigaOm, Read/writeWeb, VentureBeat si TechCrunch.

Internautii au fost chemati sa isi voteze favoritii pe site-urile organizatorilor evenimentului.

“Este vorba de un eveniment extraordinar pentru intreaga comunitate”
, a spus Mark Zuckerberg, care a obtinut un “Crunchies” in calitate de fondator al Facebook.

Site-ul francez Netvibes, portal de site-uri, bloguri si instrumente de personalizare a prezentei online, a obtinut premiul “Cel mai bun start-up international.

“Este ca un vis. Cei premiati sunt vedete pentru cei care iubesc internetul si ne face o foarte mare placere sa ne aflam printre ei”, a declarat Freddy Mini, care conduce Netvibes.

Site-ul Digg a obtinut premiul “cel mai bun site generat de utilizatori”, in timp ce Twitter, retea de socializare de tip “microblogging“, a castigat trofeul “Crunchies” pentru cel mai bun start-up specializat in internet mobil.

Pe de alta parte, site-ul de jocuri online Kongregate a fost desemnat “cel mai bun site de petrecere a timpului liber”.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *