Pozitia companiilor fata de problemele ecologice

Problemele ecologice sunt in agenda fiecarui CEO, insa aproximativ 44% dintre acestia au declarat ca modificarea climatului nu este un element important pe agendele lor de lucru, arata raportul “How Companies Think About Climate Change”, realizat de compania Mckinsey.

computing pe principii ecologice Departamentele IT conduc in dezvoltarea strategiilor de a reduce gazele cu efect de sera prin intermediul virtualizarii, o adoptare a thin client computing si chiar utilizarea tehnologiilor hydrogen fuel-cell in centrele de date.

Program ecologic Sony“Relativ putine companii, totusi, par sa transpuna importanta acordata schimbarii climatului in actiuni corporate. Aproape 44% dintre directorii executivi, de exemplu, au aratat ca modificarea climaterica nu este un element important in agendele lor”, se spune in studiu.

Initiative de mediu Nokia“Mai mult, multi respondenti au declarat ca companiile lor iau in considerare modificarea climatului doar ocazional, atunci cand se ocupa de reputatie si brand-uri, dezvoltand noi produse, sau chiar abordand probleme ambientale. Iar mai mult de o treime dintre directorii executivi au declarat ca rareori sau niciodata factorul schimbarii climatice este luat in calcul in strategia globala a companiilor lor”.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *