Portalul tableta.ro

Luni 04.04.2011, Extenso Invest a lansat tableta.ro, primul portal din Romania care contine informatii exclusiv despre tablete.

tableta.ro logoTableta.ro are ca scop principal, prezentarea de informatii despre tablete si construirea unei baze de date care sa cuprinda toti producatorii din lume.

Portalul are ca obiective principale, furnizarea de informatii actuale si de interes pentru a veni in ajutorul cititorului si  de a prezenta si descrie tabletele.

Acest lucru este posibil printr-o informare in timp real, ceea ce presupune informatie corecta si o actualizare permanenta a acesteia. In egala masura, pentru a veni in sprijinul utilizatorilor, portalul ofera gratuit informarea acestora asupra specificatiilor tabletelor.

Pentru mai multe informatii accesati www.tableta.ro.

Despre Extenso Invest SRL

Extenso Invest este o companie infiintata in anul 2008 care activeaza in trei domenii: consultanta investitii, servicii si produse on-line si agricultura.

Vasile Marius Irimita
EXTENSO INVEST SRL
idivision.eu

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *