PonturiFierbinti.com – Idei de afaceri

Catalog de idei si afaceri ponturifierbinti.com
Catalog de idei si afaceri

PonturiFierbinti.com este un website putin mai diferit. Pe acest site nu se vand produse sau servicii, ci pe ponturifierbinti.com gasim idei de afaceri profitabile si informatii cu privire la realizarea unui bun plan de afaceri.

Tot prin intermediul acestui website gasim de asemenea si oportunitati de colaborare cu alti antreprenori.

Website design.

Deoarece site-ul ne prezinta informatii despre oportunitati de afaceri, informatii oferite in primul rand prin intermediul textelor, acesta a fost realizat bazandu-ne pe un design cat mai simplu, care sa orienteze vizitatorul catre text, fara a fi distras de alte elemente.

Prin urmare, nuantele predominante sunt alb, albastru si negru. Textul negru este asezat pe un alb laptos care permite vizitatorului sa citeasca articolele prezente pe website fara a-i obosi ochii.

Functionalitate.

Dupa cum am spus si la inceputul acestei prezentari, www.PonturiFierbinti.com nu este un magazin online, ci un site care ne prezinta informatii despre afaceri profitabile. Prin urmare, este structurat precum o revista online.

Pe prima pagina se regaseste o scurta descriere introductiva si o serie de sectiuni cu cele mai citite si importante articole prezente pe website. In partea de sus se gaseste meniul principal, care face trimitere catre Directorul Web, catre Forum, catre o pagina unde sunt listate codurile CAEN pentru toate categoriile de afaceri, catre o pagina cu un Ghid de afaceri si, in final, catre pagina Contact.

In partea din dreapta se gaseste un sidebar (vizibil pe toate paginile din site) care contine principalele recomandari si o serie de articole interesante, ce merita a fi citite.

Despre Noi:

PonturiFierbinti.com ofera consultanta in afaceri si realizeaza, la cerere, planuri complete de afaceri. Scopul nostru este, in primul rand, de a informa vizitatorii cu privire la cele mai profitabile afaceri si de a-i indruma in a-si gasi colaboratorii potriviti.

In concluzie, portalul ponturifierbinti.com este un website ce poate fi rasfoit cu usurinta, oferindu-va totodata o serie captivanta de informatii. Informatii care, daca sunt acumulate cu succes, va pot aduce beneficii materiale considerabile.

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *