PieseAuto365.ro – lansare magazin online

PieseAuto365.ro este un magazin online de piese si accesorii auto.

Pe site se regasesc atat produse si piese originale facute de marii producatori auto, cat si o gama variata de accesorii necesare oricarui autovehicul.

pieseauto365.ro logo

Despre PieseAuto365

Magazinul online http://www.PieseAuto365.ro apartie companiei S.C. Automarkt S.R.L. cu sediul in Bucuresti pe Calea Serban Voda 203. In ideea de a acapara mai multi clienti si de a-si desface piata de afaceri, Automarkt SRL a lansat de curand site-ul pieseauto365.ro, oferind spre comercializarea o gama foarte variata de piese auto si accesorii(tavite portbagaj, statii radio, covorase auto, odorizante, kit-uri de curatire, stergatoare etc).

Web design si functionalitate

Din punct de vedere al design-ului, PieseAuto365.ro dispune de un logo reprezentativ domeniului din care face parte si se axeaza in special pe nuante de gri, negru, verde si portocaliu.

Prima pagina este compusa dintr-un meniu secundar afisat in partea superioara, un slider cu ofertele actuale in partea superior-centrala, o insiruire de categorii de marci auto(categorii in care se gasesc piese auto aferente marcii selectate) in partea centrala, iar in partea stanga se regaseste un meniu cu accesoriile prezente pe site. In partea de jos a site-ului se gasete un chenar cu produsele la promotie, urmat de o serie de sfaturi necesare oricarui detinator de autovehicul.

Plasarea unei comenzi se face ca la orice alt magazin online, si anume: Adaugi produsul in cos, selectezi zona de destinatie, adaugi datele de facturare si datele de livrare, dupa care trimiti comanda.

Date de contact:

Website: www.pieseauto365.ro

Adresa: Calea Serban Voda 203, Bucuresti

Telefon: 0746 30 80 53

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *