Piata reducerilor de grup: coolbuy.ro

In premiera absoluta pentru reducerile de grup: categorii de oferte, adaptate nevoilor fiecarui consumator.

coolbuy logoEstimata in Statele Unite la peste 1 miliard de dolari si cu o crestere anuala de peste 100%, piata reducerilor de grup, sau a cumparaturilor sociale denumirea sub care mai sunt cunoscute, creste si in Romania intr-un ritm galopant de la luna la luna depasind dupa estimarile noastre valoarea lunara de 1 milion de euro in martie 2011.

Piata a fost formata si educata de catre un grup-cheie alcatuit din 5-10 jucatori care au aparut anul trecut, dar in prezent exista peste 50 de site-uri care contin zilnic astfel de oferte.

“In acest context, utilizatorii sunt deja asaltati zilnic de zeci de oferte cu reduceri de 50, 70 sau 90%”, declara Bogdan Dodu, Directorul General al grupului IT Assist.

CoolBuy prezinta in premiera, pentru un site de reduceri colective, un sistem de impartire a ofertelor pe categorii, astfel incat utilizatorul sa vizualizeze si sa primeasca alerte doar pentru ofertele de care este interesat cu adevarat.

“Din studiile noastre aceasta functionalitate la un site de reduceri de grup nu este o premiera doar pentru Romania, ci si pe plan international. Speram ca cei peste 200.000 de prieteni CoolBuy, care sunt deja obisnuiti cu grija pe care o avem pentru nevoile lor, sa aprecieze aceasta noua functionalitate”, precizeaza Bogdan Dodu.

CoolBuy propune utilizatorilor sai 7 categorii principale de interes: casa si masina, imbracaminte si accesorii, ingrijire personala, divertisment si cultura, turism si recreere, restaurante si baruri, servicii medicale.

Acest sistem permite selectarea ofertelor si adaptarea lor la nevoile clientului, dezabonarea de la alertele agasante si cresterea potentialului de expunere a ofertelor noi, permitand includerea unei oferte diferite, zilnic, in fiecare categorie.

Despre CoolBuy

CoolBuy este marca a companiei Web Assist, dezvoltata de catre furnizorul de servicii IT Assist.

CoolBuy este unul dintre formatorii pietei de reduceri colective din Romania, investind activ in educarea pietei si cresterea bazei de audienta, care depaseste in acest moment 200.000 de vizitatori unici din Bucuresti si Ploiesti.
Doar in primele luni ale acestui an, CoolBuy a economisit prin discount-urile oferite, peste 1 milion de lei pentru cumparatorii sai, vanzand lunar peste 10.000 de vouchere pentru diversi furnizori.

Pentru mai multe informatii despre CoolBuy, nu ezitati sa ne contactati.

Alexandra Bucker
Communication Specialist
0734-117.513
www.coolbuy.ro
Alexandra Bucker
Communication Specialist
Alexandra.bucker@coolbuy.ro
suport@coolbuy.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

4 thoughts on “Piata reducerilor de grup: coolbuy.ro

 • 1.04.2011 at 13:22
  Permalink

  🙂 inca unul pe lista. curiozitatea mea este cate mai poate suporta piata

 • 8.04.2011 at 16:17
  Permalink

  Eu m-as gandi mai departe in locul magazinelor astora care ies ca ciupercile dupa ploaie, ca ca ciupercile dupa Groupon. M-as duce la un specialist si as zice, vreau si eu o solutie de ecommerce care sa ma faca fain si tare si care sa nu fie gen Groupon. Cu magazinele astea e cam cum era in politica pe vremea cand Basescu era pe val – le spuneau consultantilor ca vor sa fie ca Basescu. Un exemplu de solutie software pentru ecommerce e Magento. La noi, din ce am vazut eu comunicat in ultima saptamana, Innobyte a fost declarat singurul partener oficial Magento, in Romania.

  Cred ca doar asa pot magazinele astea sa treaca la un nou nivel de ecommerce.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *