Pe piata de navigatii auto

Pe vremea cand nimeni nu mai avea curajul sa se lanseze in vreo afacere sau cel putin  sa gandeasca la o oarecare idee de plus financiar, cu atat mai mult, in momentul in care piata comerciala nu doar ca stagnase dar scazuse mult, magazinul online www.edotec.ro a facut abstractie de toata acestea, lansandu-se pe piata online chiar la inceputul anului 2010.

magazin online gps edotec logo
Aparatura pentru un autoturism perfect echipat

Poate spre surprinderea multora,  Edotec s-a bucurat si se bucura  in continuare de o realizare materiala substantiala, dobandita intr-un timp relativ scurt, si toate aceste datorandu-se produselor de calitate superioara pe care le comercializeaza.

Cum va spuneam si la inceput, lansandu-se pe piata in plina criza financiara, cu siguranta nu s-ar fi bucurat de succesul acumulat daca nu ar fi primat calitatea produselor.

Edotec si-a lansat acest magazin de sisteme multimedia auto cu navigatie si internet in colaborare cu marele producator Dynavin.

Dynavin activeaza din anul 2003 specializandu-se si avansand tehnologia in materie de GPS-uri de la an la an. In prezent produce ultimele noutati in materie de sisteme de navigatie dedicate.

Aceste sisteme de navigatie gps sunt lucrate, adaptate si create pentru toate tipurile de automobile existente pe piata in acest moment, cat si imbunatatite cu ultimele aparitii in materie de tehnologie.

Luand aleatoriu unul din sistemele de navigatie pe care magazinul nostru www.edotec.ro le comercializeaza v-as putea vorbi, spre exemplu de un sistem dedicat de navigatie Mercedes,  enumerand cateva din functiile acestuia:

– navigare 3D tridimensionala reala- grafica realista a cladirilor si peisajelor;

– acoperire harta Romaniei si a  Europei 42 de tari Europa Est – Vest

– cautare destinatie dupa Strada/Numar stradal, POI, sau istoria adresei salvate;

– voce si intructiuni navigatie in limba romana;

-cea mai complexa baza de date pentru punctele de interes „POI”;

– avertizare radare fixe si camere video de supreveghere;

– Tunnel Mode: continuarea traseului chiar daca semnalul de GPS este inexistent;

– Trip Computer Virtual bazat pe informatiile Live de la sateliti;

– platforma de operare Windows CE;

– procesor GPS Samsung high performance- rutare rapida;

– soft navigatie preinstalat Card MicroSD 2 GB;

– ANC Dual Zone – Audio Navi Control- navigatia functioneaza simultan cu alta functie.

Lista pentru aceste functii poate continua, insa dorim sa va lasam sa accesati www.edotec.ro unde pe langa caracteristici puteti vedea si imaginile aferente modelelor de sisteme de navigatie dedicat.

Matei Ionut Bogdan
Sales manager
S.C. DON 20 S.R.L.
RO16189934
www.edotec.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *