Piano Cabinet, raport de activitate

Lansat cu doar cateva luni in urma, putem spune ca Pianocabinet.ro se apropie cu pasi repezi de maturitate.

stomatologie copii Bucuresti
stomatologie copii Bucuresti

Marturie sta faptul ca ne-am inbunatatit considerabil imaginea online, lucru confirmat de zecile mesaje primite de la clientii multumiti de serviciile pe care le oferim.

Pe parcursul acestor numai 4 luni am incercat sa oferim vizitatorilor nostri o informatie cat mai detaliata, intr-un limbaj cat mai prietenos, nontehnic, pe intelesul tuturor.

Blogul, urmatorul pas

In urma solicitarilor primite, avem in plan ca in viitorul apropiat sa inauguram o noua sectiune, si anume cea de blog, in care vom prezenta ultimele noutati din domeniu, ofertele permanente si cele sezoniere, precum si alte informatii de interes general pe care cititorii nostri ar dori sa le urmareasca.

Promotii Piano cabinet

Mentinem, pentru clientii nostri o serie de promotii atragatoare, printre care putem aminti:

  • 10% reducere pentru studenti la toate tipurile de aparate dentare.
  • Clientii care efectueaza o albire dentara la Piano Cabinet beneficiaza de un voucher cadou cu care un prieten isi poate albi dintii gratuit
  • 10% reducere pe viata la toate serviciile disponibile in cabinetul nostru care se acorda oricarui client care isi finalizeaza un tratament ortodontic.

Despre Piano cabinet

Piano Cabinet este unul dintre liderii de piata pe segmentul stomatologie copii Bucuresti, precum si pe segmentul de aparate dentare si estetica dentara (fatete dentare, detartraj si periaj dentar, airflow, etc)

Adresa: Str. Monetariei 12, ap 03, sector 1, Bucuresti
Tel: 021.310.91.35
Email: pacient@pianocabinet.ro
web: www.pianocabinet.ro

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *