PetBazar.ro – accesorii si hrana pentru animale de companie

PetBazar.ro va pune la dispozitie o adevarata varietate de hrana pentru caini, pisici, soparle, papagali, pestisori… si aproape orice fel de animalut de casa, la preturi foarte competitive.

Magazin online www.petbazar.ro
Magazin online www.petbazar.ro

Website Design

Deoarece pe site se gasesc foarte multe produse, iar unele pagini ar putea fi destul de incarcate, s-a decis ca principalele culori ale site-ului sa fie alb si negru + diferite derivatii ale combinarii lor. Bazandu-se in mare parte pe aceste doua nuante, albul ii da un aer de website aerisit si foarte usor de rasfoit.

Functionalitate

Prima pagina este compusa din 8 chenare ce cuprind principalele categorii, dintr-un chenar special destinat unui clip video de prezentare, de un spatiu central in care se regaseste descrierea de baza a site-ului si dintr-un spatiu in partea de jos destinat exclusiv partenerilor.

Filtrarea produselor poate fi facuta foarte eficient, astfel ca daca ajungem in subcategoria “Hrana pentru caini”, putem foarte bine sa selectam exact rasa canina pentru care dorim sa facem cumparaturi, varsta, talia patrupedului si chiar producatorul hranei. Toate acestea prin intermediul meniului din partea stanga

PetBazar.ro nu este un magazin online oarecare!

Acest site va ofera majoritatea produselor expuse pe alte site-uri si le filtreaza exact dupa nevoile dumneavoastra. Prin intermediul acestui portal aveti garantia ca gasiti orice tip de mancare, aproape orice accesorii pentru animalutul de companie, cat si cele mai competitive preturi.

PetBazar dispune si de un blog ce este constant actualizat.

Prin intermediul blogului, administratorii isi propun sa educe cititorii, oferind informatii pretioase si interesante despre animale, modul cum trebuie hranite, de unde provin etc.

Dispunand de sute sau poate chiar mii de produse, PetBazar se numara printre cele mai mari portale de accesorii si mancare pentru animalutele de companie.

Adevaratul beneficiu al acestui site il reprezinta faptul ca dispune de foarte multe produse, pentru multe tipuri de animale de companie. Usurandu-ne astfel foarte mult modul de a face cumparaturi si ajutandu-ne totodata sa economisim timp.

Date de contact:

Facebok: https://www.facebook.com/PetBazar.ro
Website: http://www.petbazar.ro/contact.aspx

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *