Java Technical Days Cluj

People Centric, cabinetul de recrutare si organizare evenimente IT organizeaza o noua intalnire Technical Days – IT knowledge sharing – Java Technical Days.

Evenimentul va avea loc la Cluj, in data de 20 Iunie 2013 si aduce in atentia participantilor un subiect de actualitate, prezentat de catre un specialist cu peste 8 ani de experienta internationala in domeniu: Programming for high scalability: Scala vs. Nodejs, feedback from the field.

Java Technical Days

Subiectele expuse in cadrul acestei prezentari vor invita totodata la discutii interactive si vor raspunde intrebarilor adresate de catre inginerii software prezenti. Pentru a putea intelege la un nivel aprofundat aceste tematici, recomandam ca participantii sa aiba o experienta in domeniu de minim 2 ani.

Invitatii vor fi intampinati in intervalul orar 18:00 – 18:30, inainte de inceperea prezentarii. Durata evenimentului este de aproximativ 2 ore si se va insista pe dezvoltarea acelor teme care vor fi de interes pentru participantii prezenti la eveniment.

In spiritul evenimentelor precedente, Java Technical Days este o noua propunere de deschidere catre dialog, catre schimbul de informatii.  Totodata, ne dorim ca aceste intalniri sa duca la construirea unor bune relatii intre profesionisti cu interese si pasiuni comune, scopul acestui tip de eveniment fiind acela de a impartasi in cadrul comunitatii IT clujene nu numai cunostinte teoretice, ci si cunoastere in adevaratul sens, avand la baza experienta practica.

Sala va fi pusa la dispozitie de catre Pentalog Cluj, partenerul People Centric in organizarea acestui eveniment.

Confirmarea interesului pentru participare poate fi facuta pe adresa oana.mo@people-centric.ro.

Va asteptam inscrierile in mod gratuit pana in data de 19 iunie, in limita celor 25 de locuri disponibile.

Despre People Centric

People Centric este o agentie de recrutare si organizare de evenimente IT, specializata pe tehnologiile web 2.0.  People Centric depaseste barierele recrutarii clasice, avand mai bine de 60.000 de profile de profesionisti IT, « hot profiles » cu disponibilitate imediata si competente rare, o platforma de 250 de teste informatice, shotlisting rapid si 100% targetat si 240 de candidati recrutati in 2012.

Echipa de consultanti cu dubla specializare – in resurse umane si IT – precum si instrumentele de recrutare in mod Saas dedicate le permit clientilor People Centric sa fie productivi in actiunile lor de recrutare IT si sa-si dezvolte, totodata, propria marca de angajator si imaginea de recrutor.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi vesti legate de evenimente si stiri din lumea IT, urmariti in continuare blogul nostru dedicat profesionistilor din domeniu – http://blog.people-centric.ro/ De asemenea, va invitam sa va alaturati comunitatii IT de pe pagina noastra de Facebook pentru a fi primii care primesc informatii legate de evenimente https://www.facebook.com/peoplecentric.romania

Sorin Frumuseanu

Sorin Frumuseanu este membru al Underclick din 2005 si este responsabil de optimizarea pentru motoarele de cautare, partea de research & development si relatia cu clientii care doresc strategii bazate pe crestere oraganica. In prezent actioneaza ca serviciu de SEO Extern pentru UnderClick.ro prin www.SEOeXtendServ.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *