Parteneriat NBC Universal si Microsoft

NBC Universal, care detine drepturile exclusive pentru transmiterea in SUA a Jocurilor Olimpice de la Beijing si Microsoft au incheiat un parteneriat pentru crearea “NBCOlympics.com on MSN”, o noua experienta online pentru fanii olimpici de pe teritoriul american.

Punand la dispozitie sute de ore de competitii transmise in direct sau disponibile in formate la cerere, analize si rezultate transmise de echipele media ale NBC si folosind tehnologia Silverlight a Microsoft, acoperirea asigurata de NBCOlympics.com pentru Olimpiada va fi sustinuta de tehnologiile MSN si Microsoft, care vor completa transmisiile NBC si vor pune milioane de fani in contact cu sportivii si competitiile din cadrul evenimentului.

“In ultimii 20 de ani, am extins continuu acoperirea Jocurilor Olimpice prin intermediul noilor platforme, iar Jocurile Olimpice de la Beijing reprezinta un nou pas inainte”, a spus Gary Zenkel, President al NBC Olympics.

“Prin colabirarea cu MSN si Microsoft, putem oferi atat fanilor, cat si telespectatorilor care urmaresc ocazional Jocurile Olimpice o experienta online extraordinara, care combina imaginile video de calitate cu articolele si analizele NBC. Am ales sa colaboram cu MSN si Microsoft gratie unor tehnologii precum Silverlight, care ne ajuta sa punem la dispozitia publicului o experienta noua, care va schimba modul in care acesta percepe Jocurile Olimpice”, a declarat el. Noua alianta a fost anuntata in cadrul prezentarii lui Bill Gates, presedintele Microsoft, din cadrul Consumer Electronics Show in Las Vegas.

Cele doua companii vor colabora pentru a asigura acoperirea mediatica pentru audienta online din Statele Unite.

In timpul Jocurilor Olimpice de la Beijing, continuturilor de pe NBCOlympics.com (www.nbcolympics.com) li se va asigura o expunere semnificatica pe pagina de start a MSN.com (www.msn.com), vizitata de peste 100 de milioane de utilizatori pe luna, pe MSN Video (www.video.msn.com) si in retelele MSN si Windows Live.

In cadrul parteneriatului, “NBCOlympics.com on MSN” va pune la dispozitia publicului american online peste 2.200 de ore de transmisii in direct, peste 3.000 de ore de continuturi video la cerere din timpul competitiilor, un player performant pentru vizionarea continuturilor, alerte video si optiuni pentru socializare online care le permit fanilor sa isi impartaseasca opiniile in legatura cu evenimentele olimpice.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *