Parteneriat MaxCAD si GTX Corporation

MaxCAD, cel mai important reseller autorizat Autodesk, anunta reinnoirea contractului de distributie cu GTX Corporation, lider mondial in furnizarea de solutii inteligente de editare, conversie si prelucrare digitala a imaginilor raster.

MaxCAD logoCu ocazia semnarii noului parteneriat, Gordon Lewis, Product Support Manager GTX Corporation, a vizitat birourile MaxCAD unde a stabilit impreuna cu Cristian Dumitrescu, CEO MaxCAD, strategia de piata pentru aplicatiile dezvoltate de GTX Corporation.

In plus, Gordon Lewis a sustinut un curs de instruire pentru aplicatiile GTXImage CAD Plus si GTXRaster CAD Plus la care au participat expertii MaxCAD responsabili cu suportul tehnic pentru proiectarea arhitecturii, mecanicii si infrastructurii.

Multi ingineri ezita sa foloseasca desenele scanate din arhiva. GTX elimina aceasta temere oferind solutii de vectorizare automata a planurilor scanate, solutii necesare tuturor industriilor si domeniilor de proiectare. Gestionarea acestor fisiere cu ajutorul solutiilor GTX RasterCAD si GTX ImageCAD ajuta la convertirea planselor vechi de hartie in formate vectorizate, precum si la editarea directa a imaginii raster sau hibrida”, a declarat Ing. Razvan Stancu, Director tehnic MaxCAD.

Produsele GTX sunt utilizate la nivel mondial de companii din cele mai diferite domenii de activitate: AT&T, Bell Atlantic, Bell Canada, British Telecom, France Telecom, Texas Utilities, Scottish Power & Nuclear, Tokyo Gas, Boeing, British Airways, KLM, Tupolov, Lockheed Martn, Martin Marietta, Volvo, General Motors, BMW Rolls Royce, Hyundai, Iveco, Mercedes Benz, Opel Belgium, Land Rover, AEG/Modicon, Eastman Kodak, General Electric, SNCF, U.S. Corp. of Engineers, United States Geological, GEC Marconi, Royal Air Force, U.S. Navy, UK Royal Navy.

GTX Corporation este prezenta in Romania inca din 1992 prin A&C International, distributia fiind cedata firmei MaxCAD in anul 2008.

In acelasi an, A&C International a cedat si distributia de software Autodesk catre Man and Machine.

In prezent, MaxCAD detine un portofoliu impresionant de solutii CAD prin gama extinsa de aplicatii complementare Autodesk. Companii romanesti care utilizeaza solutiile GTX sunt: Oficiul National de Cadastru, Geodezie si Cartografie, Alstom Infrastructure Romania, Proiect Bucuresti, Societatea Nationala Nuclearelectrica SA Sucursala CNE Cernavoda, INMA SA, RATB, Iprochim, Automobile DACIA SA, ICTCM, ISPE, ISPH, DOOSAN IMGB SA, si altele.

Un beneficiu major pe care MaxCAD il poate oferi companiilor romanesti, in parteneriat cu Grenkeleasing, este posibilitatea achizitionarii licentelor software printr-un sistem avantajos de finantare in rate.

MaxCAD detine o cota de piata de 33% din totalul vanzarilor Autodesk din Romania si peste 63% din vanzarile de AutoCAD Civil 3D, avand o cifra de afaceri de peste 1,3 milioane de euro in 2010.

Adina Cirstea
Marketing Manager
021-250 6715
office@maxcad.ro
http://www.maxcad.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *