Parteneriat ARBOperformance – Trustpilot

Parteneriatul prevede o oferta promotionala privind achizitionarea marcii de incredere oferita de Trustpilot.

Astfel magazinele online care doresc sa participe la acest program vor putea, incepand de astazi, 10.12.2009, sa beneficieze de urmatoarea oferta:

– 3 luni gratuite la abonarea pe un an

– 1 luna gratuita la abonarea pe 3 luni

Singura cerinta pentru a beneficia de aceasta oferta este comunicarea numelui ARBO la creerea unui cont Partener Trustpilot.

”In ultimile luni tot mai multe magazine afiseaza marca de incredere Trustpilot pe site-ul lor. www.Evomag.ro, www.Oktal.ro, www.Altshop.ro sau www.Telefonultau.eu sunt cateva dintre magazinele care folosesc activ marca de incredere si care in scurt timp au reusit sa colecteze un numar considerabil de recenzii. Speram ca aceasta colaborarea dintre ARBOperformance si Trustpilot sa impulsioneze si mai multe magazine online sa devina parteneri Trustpilot si astfel sa ajute activ la cresterea increderii consumatorilor in comertul online” Andra Chiriac, Country Manager Trustpilot Romania.

”Activitatea ARBOperformance se axeaza pe campanii bazate pe rezultate, iar tinta noastra este sa fim partasi la dezvoltarea comertului online. Insa, in prima instanta, trebuie sa existe increderea consumatorului in magazinul online ce-i oferteaza. Am dorit ca prin acest parteneriat sa oferim parghiile necesare spre cresterea acestei increderi si implicit o usurare in comunicarea catre consumator a beneficiilor achizitiilor online” Elena Jigaila, Manager ARBOperformance.

Despre Trustpilot

Marca de incredere Trustpilot este recomandata de Centrul European al Consumatorilor din Romania si are ca scop certificarea respectarii drepturilor consumatorilor de catre magazinele online. Consumatorii au astfel posibilitatea sa cumpere in cunostinta de cauza, pe baza experientei altor cumparatori online.

Despre ARBOperfomance

ARBOperformance este un departament al ARBOinteractive.

ARBOinteractive are o experienta de peste 8 ani pe piata online din Romania, initial ca departament al ARBOmedia, apoi, din 2008, ca si companie separata. In luna septembrie 2008, compania a fost preluata de Goldbach media, companie prezenta in 10 tari europene.

ARBOperformnace gestioneaza la aceasta data spatiul publicitar in peste 100 de site-uri!

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *