Noi parteneri promotiiactive.ro

Promotiiactive.ro vine in sprijinul vizitatorilor sai cu extinderea gamei de produse prezentate on-line. Despre ce este vorba? O noua categorie de produse a fost creata in urma colaborarii cu Diverta Online (www.dol.ro), utilizatorii putand vizualiza carti si audiobook-uri.

De asemenea, Kauf.ro s-a alaturat partenerilor promotiiactive.ro prin prezentarea produselor electronice, IT&C, ingrijire personala, electrocasnice, TV, Bucatarie.

Ofertele promotionale Diverta Online (www.dol.ro) si Kauf.ro (www.kauf.ro) vor fi de acum indexate on-line alaturi de Altex, Azerty.ro, DOMO, Evomag.ro, Flanco, Germanos, Internity, MarketOnline.ro, MediaDOT.ro, Media Galaxy, real,- Hypermarket, Sony Center si Technomarket.

Pentru ca suntem in prag de sarbatoare, promotiiactive.ro s-a gandit sa ofere vizitatorilor fideli cateva premii, fiind initiatorul a doua concursuri.

Promotiiactive.ro in colaborare cu Sapte Seri ofera cadou doua camere video JVC:  www.sapteseri.ro.

Comunitatea Facebook poate participa la al doilea concurs derulat de promotiiactive.ro pe pagina dedicata fanilor, unde ofera cadou o camera foto Panasonic:  www.facebook.com.

Promotii active logoPromotiiactive.ro pune la dispozitia vizitatorilor atat ofertele cu promotii din cataloagele magazinelor de specialitate, preturile din retail ale produselor, cat si cel mai apropiat magazin in care acestea se gasesc. Extins la nivel national, portalul ofera posibilitatea vizualizarii produselor online, compararea pretului, caracteristicilor, si disponibilitatea in magazine.

Cauta promotia activa!
office@promotiiactive.ro
http://www.promotiiactive.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *