Pagini Aurii lanseaza cel mai mare motor de cautare firme, produse si servicii pe mobil

Dupa relansarea site-ului la sfarsitul anului 2008, Pagini Aurii isi sustine efortul de a tine pasul cu inovatia in new media si de a facilita contactele de bussiness ale clientilor sai prin crearea site-ului de mobil m.paginiaurii.ro, initiativa ce se inscrie in strategia companiei de a se pozitiona catre mediul online si noile tehnologii.

Principala sursa de informare despre companii, produse si servicii din Romania – Pagini Aurii ofera prin m.paginiaurii.ro celor 2,74 milioane de utilizatori cu conexiuni de internet mobil active (Sursa: ANCOM) posibilitatea contactarii a peste 200,000 de firme reale, direct de pe telefonul mobil.

M.paginiaurii.ro este cel mai avansat director din Romania, prezentat sub forma unei interfete usor de vizualizat cu ajutorul telefoanelor mobile care pot accesa internetul, prezent si in portalurile de mobil ale marilor jucatori de pe piata mobila (ex: Vodafone live!, Orange World); motorul pastreaza tot continutul bogat al site-ului, toate detaliile companiilor listate, precum si algoritmul de relevanta in cautare.

Clientii Vodafone pot trimite un SMS gratuit la 8877 cu textul “paginiaurii” si vor primi un link catre m.paginiaurii.ro.

“M.paginiaurii.ro este intuitiv si usor de folosit. Utilizatorii de internet mobil vor putea suna acum direct clientii printr-un simplu click pe numarul de telefon afisat, pot adauga numarul de telefon al companiei cautate direct in agenda telefonului, pot trimite prin sms unui prieten informatiile companiei de care este interesat: nume companie, numar de telefon”Iulian Boanta, Director Marketing Pagini Aurii.

Mobisite-ul este dezvoltat conform ultimelor standarde tehnice pentru aplicatii de mobil: detecteaza peste 200 de tipuri de telefoane mobile capabile de conexiuni la internet si tipuri de browsere pentru a le servi o interfata optimizata vizual pentru acestea: dimensiunea ecranului, rezolutia, tipul de video pe care il suporta etc.

Astfel ofera o versiune optimizata pentru orice fel de device de genul iPhone, Blackberry, Nokia, Samsung, HTC, Sony Ericsson, si nu numai. Mai mult, daca un utilizator de mobil acceseaza www.paginiaurii.ro, ii este servita aplicatia specifica de mobil: m.paginiaurii.ro.

Siteul de mobil m.paginiaurii.ro ramane un instrument de business performant, oferind facilitatile paginiaurii.ro: publicitate targetata, locala (cu anunturi clasificate pe zone si domenii de activitate), continut bogat, cautare in limba engleza, pentru ca unui utilizator sa-i fie cat mai simplu sa contacteze compania cautata.

Utilizatorii de internet de pe mobil sunt educati, cu venituri peste medie si dornici sa consume. Acum le oferim acces la o baza de date completa, actualizata zilnic, in care gasesc rezultate relevante si detaliate despre companiile de care sunt interesati si beneficiaza de posibilitatea rafinarii cautarii si compararii firmelor din lista de rezultate.

Partenerul Pagini Aurii in dezvoltarea site-ului de mobil a fost compania romaneasca Startech; traficul site-ului m.paginiaurii.ro este contorizat de SATI, in sectiunea mobisite-uri.

Despre Pagini Aurii

Pagini Aurii este liderul pietei de ghiduri clasificate din Romania si detine peste 70% din aceasta piata. In portofoliul companiei se regasesc produse precum: ghidurile Pagini Aurii,  Contact B2B si Pagitur, www.paginiaurii.ro, m.paginiaurii.ro Compania face parte din grupul Truvo detinut de fondurile britanice Apax si Cinven, care mai are in portofoliu companiile de tip Pagini Aurii in Belgia, Irlanda, Portugalia, Africa de Sud si Puerto Rico.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *