Pachete Gold, Silver sau Bronze pe viata la Promoafaceri.com

Promoafaceri.com lanseaza campania “Gold, Silver sau Bronze pe viata”, in scopul sprijinirii firmelor care doresc sa-si promoveze afacerea si imaginea.

Tastatura
Campania se adreseaza companiilor care vor sa achizitioneze un pachet de promovare “Gold”, “Silver” sau “Bronze” incepand cu data de 15 martie 2011.

In urma achitarii taxei aferente unuia dintre cele trei pachete de publicitate, firma dobandeste dreptul de a beneficia pe viata de avantajele oferite de acesta, nu doar pe o perioada determinata.

Campania “Gold, Silver sau Bronze pe viata” se adreseaza atat firmelor deja inscrise gratuit in site-ul de publicitate www.promoafaceri.com, cat si celor care se vor inregistra ulterior.

In decursul unui an, echipa Promoafaceri.com a mai implementat campaniile “Fiti Gold, Silver sau Bronze – 12 luni gratuit” si “Sarbatori nelimitate”, cu premii si avantaje pentru firmele care s-au aratat interesate de o promovare eficienta.

Promoafaceri.com are ca scop promovarea mediului de afaceri din Romania si sustinerea tuturor firmelor sau persoanelor care desfasoara o activitate independenta si care doresc sa-si promoveze imaginea, produsele sau serviciile.

Alegeti un pachet de promovare si profitati de avantaje.

Echipa Promoafaceri.com

MARINA Ionut
Manager de proiect
0744.66.22.69
office@promoafaceri.com
http://www.promoafaceri.com

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *