Ortomded.ro: primul magazin accesibil persoanelor cu deficiente de vedere

ortomed.ro logoOrtomed.ro, magazinul online care ofera o gama larga de dispozitive medicale si produse pentru relaxare si fitness, a testat si a realizat in cursul lunii noiembrie un sistem, prin care si persoanele cu deficiente de vedere pot accesa site-ul.

 

Versiunea paginilor web special dezvoltata pentru deficienti de vedere, atat de des intalnita in tarile de vest mai ales pe site-urile institutiilor publice, exista foarte rar in Romania, si nu exista deloc pe site-urile magazinelor online romanesti.

“Noi oferim produse si pentru deficienti de vedere, deci ne-am gandit sa ii ajutam sa citeasca mai usor informatiile de pe site-ul magazinului online. Cu ajutorul butonului din coltul de dreapta sus, se poate activa cu usurinta o interfata, care are un contrast intens prin folosirea culorilor negru si galben, si astfel ii ajuta pe cei cu deficiente de vedere sa se orienteze prin magazin”, ne-a povestit despre noua functie a magazinului online, reprezentantul Ortomed.ro.

Ortomed.ro planifica in viitor dezvoltarea altor functii asemanatoare, prin care va oferi conditii imbunatatite si mai usoare pentru cumparatorii sai.

Informatii suplimentare:

Proprietarul magazinului online de dispozitive medicale si produse pentru relaxare si fitness Ortomed.ro, este firma Agro-Milk SRL din judetul Harghita, care si-a inceput activitatea in primavara anului 2008, producand de atunci in mod constant o crestere a cifrei de afaceri.

Majoritatea produselor constituie instrumente medicale destinate pentru imbunatatirea vietii de zi cu zi si insanatosirii pacientilor cu boli ortopedice, cardiovasculare si celor care necesita ingrijire la domiciliu.

Contact:
Pagina web: www.ortomed.ro
Telefon: 0728-173855
Lszl ANTAL – director
office@ortomed.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

One thought on “Ortomded.ro: primul magazin accesibil persoanelor cu deficiente de vedere

  • 3.12.2011 at 12:49
    Permalink

    buna ziua ! m-ar interesa domeniul stiri-online.ro daca il vindeti ! multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *