Orange va aduce iPhone in Romania. Scump

Surpriza in cazul “iPhone pentru Europa”: Apple a reusit sa convinga trei operatori de telefonie mobila sa semneze contracte de distributie conform carora operatorii vor ceda Apple 10% din veniturile provenite din apelurile si transferul de date facut de clientii care detin iPhone.
De asemenea surprinzator, printre operatori nu se numara Vodafone, care era dat in pole-position pentru a colabora cu Apple la distribuirea iPhone pe batranul continent.

Compania IT&C Apple a semnat in Europa contracte cu operatorii de telefonie mobila Orange, O2 si T-Mobile, pentru a lansa telefonul iPhone pe continent, contractele stipuland ca operatorii vor ceda Apple 10% din veniturile provenite din apelurile si transferul de date facut de clientii care detin iPhone, a scris Financial Times.

Cei trei operatori din Franta, Anglia si respectiv Germania vor anunta oficial parteneriatul in cadrul unuia dintre cele mai mari targuri de IT&C din Europa, IFA Trade Fair din Berlin, la finele lunii august.

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

One thought on “Orange va aduce iPhone in Romania. Scump

  • 30.08.2007 at 12:37
    Permalink

    Da…nu arata rau….e ca un fel de iPod GSM super design si utilitate,dotari…dar…momentan e exclusiv pt. U.S. si cateva tari mai dezvoltate din Europa…in State ajunge 400$….la noi in Romania cum e specula in floare pe spatele oamenilor ma astept sa apara la vreo 400-500 euro,mai ales faptului ca operatorii de telefonie trebuie sa cedeze 10% din costuri catre Apple…dar cred ca o sa intervina “decodarile”…”ca romanu’ nostru e inventiv”…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *