Orange App Shop in Romania

Orange a lansat pe 22 decembrie propriul magazin de aplicatii – Orange App Shop – disponibil pentru mai multe tipuri de telefoane si cu modalitati de plata simple si la indemina.

Orange App Shop se adreseaza exclusiv clientilor operatorului si pina la sfirsitul lunii decembrie va fi disponibil pentru 10 modele de telefoane cu sistem de operare Android, Java sau Symbian.

In perioada urmatoare se va extinde gama de telefoane compatibile, iar acestea vor avea acces la Orange App Shop direct din meniu. Magazinul de aplicatii poate fi descarcat gratuit din Portalul Orange pe mobil si ofera acces rapid la aplicatii, jocuri, tonuri de apel si wallpaper-e.

Comparativ cu celelalte magazine de aplicatii, Orange App Shop ofera modalitati de plata simple, continutul descarcat fiind tarifat direct pe factura de telefon mobil sau din creditul de PrePay.

In plus, traficul de date pentru navigare si descarcare este gratuit, iar intre 22 decembrie – 31 ianuarie, clientii care isi instaleaza Orange App Shop primesc cadou 5 aplicatii din diferite domenii.

In curind Orange intentioneaza sa lanseze aplicatii proprii, precum Orange film si TV Live de la Orange, deja implementate pentru iPhone, sau Contul tau Orange si, totodata, sa colaboreze cu dezvoltatorii locali de aplicatii.

La nivelul grupului Orange France Telecom, urmatoarea etapa din strategia de dezvoltare consta in lansarea programului Orange Partner Connect prin intermediul caruia dezvoltatorii isi pot inscrie foarte usor aplicatiile in Orange App Shop si le pot comercializa pentru toti clientii grupului.

Mai mult, operatorul planifica parteneriate si cu alte magazine, precum Ovi Store de la Nokia sau Windows Marketplace for Mobile de la Microsoft.

„Vrem sa ne pozitionam ca un jucator important in domeniul aplicatiilor, un domeniu ce estimam ca va deveni rapid mass market. Nu ne propunem sa intram in concurenta cu celelalte magazine de acest gen, ci sa optimizam accesul la aplicatii: disponibilitate pentru majoritatea tipurilor de smartphone-uri, modalitati de plata simple si continut relevant” a declarat Julien Ducarroz, Chief Commercial Officer, Orange Rominia.

Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul http://www.orange.ro/news/app-shop-ro.html

together we can do more

Despre Orange Romania S.A.

Orange este lider de piata in Rominia cu 10.398.884 de clienti si venituri de 246 milioane de euro in trimestrul al treilea al anului 2010. Orange este parte a grupului Orange-France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 203.4 de milioane de clienti pe cinci continente.

Orange ofera o gama extinsa de solutii de comunicatii clientilor sai, atit utilizatori individuali, cit si companii, de la servicii de baza pina la servicii integrate de voce si date fixe si mobile.

Mai multe detalii despre produsele si serviciile companiei sunt disponibile pe www.orange.ro.

Orange logoAmalia Fodor – PR Manager
ORANGE ROMANIA S.A.
www.orange.ro

Underclick Corp.

este serviciul de baza pentru publicare in reteaua Underclick. El reprezinta efortul conjugat al tuturor membrilor echipei de a acoperi subiecte generale.

One thought on “Orange App Shop in Romania

  • 9.01.2011 at 14:33
    Permalink

    Mi-a placut, este ceea ce cautam!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *